Denooomii Nasıl basedersiniz çok yorgunum mama yiyo ekgida oyuzdnmi zayıf 1sn durmuyo 7kilo 6aylikken
oglumubeklerken Denooomii 1 dakika durmaz hep koşar hep yürür hep evde dolanır bazen bi oturuyor ayy oturdu diyorum, durup dururken halinin ortasına uzanıyor maksimum 1 dakika sürer o da valla gözlerim doluyor onu öyle yatarken görünce o derece yani 😅😅 13 buçuk aylık
2-prensannesi Denooomii bende büyük zannettim 5 yaşında oğlum var olduğu yerde en fazla 10 saniye duruyor 5 buçuk aylık oğlum var oda çok hareketli
Denooomii Svmre12 şuan böyle yürüyünce daha fena belli 7aylik bazı bebekler bakıyorum öle duryolar sakın bizimki eli ayağı çok harektli sağlıklı olsunda tek cok Zor bakmak
oglumubeklerken Denooomii bebekken de çok hareketliydi benim oğlum yattığı yerde hep kollarını bacaklarını hareket ettirirdi durmazdı hiç, 7 aylıkken komando gibi sürüne sürüne dolaşıyordu evin içinde
tiredmom_ Denooomii benim bebeğim çok hareketli 4 aylık 5.250 kilo. Koltukta yuvarlaniyor resmen. Bildiğin tepiniyor 😂 Sütümün yetmediğini düşündüm mama bile başladık düşün buna rağmen kilo almadı Sağlık ocağındaki Ebe hem de doktorum bu çok hareketli ondan kilo alamıyor dediler yani mümkün Evet hareketli çocuk Çok kilo almıyor emzirirken bile Eli ayağı rahat durmuyor zaten
AyazMerve Denooomii Moral bozmak istemem ama en güzel zamanları bence 😅 Şimdi 26 aylık oğlum. Sabah kaşla göz arası tezgahtaki yumurtaları aldığı gibi yerlere attı her yer yumurta oldu. Daha temizlemeye kalmadan cam bardağı alıp yere fırlattı tuz buz oldu. Neyse hadi onları topladım derken içeriye kahvaltı sofrası kurmaya çalışıyordum örtüsünü çektiği gibi her şey yerde 🤦🏼♀️ Bu aralarda da makinelerin kapaklarını açıp sürekli içine başka eşyalar koyup elli kere açıp kapatıyor. Yerler desen oyuncaktan adım atacak yer yok o derece dağılıyor. Bu günü az hasarla atlattık şükür darısı diğer günlere 😅
Haticeyns AyazMerve ooo peki bütün bunların sonunda sakin kalabiliyor musunuz 😀🤦♀️ ben kendimi zor tuutuyorum kendi kolumu ısırıyorum 🤣
e-esraac AyazMerve şuan bi gözümde canlandı bi korktum sanki bende benimkinden şikayetçiydim şükreder oldum 😂😂
Kubraaktas_8114 Denooomii 17. Aydan sesleniyorum 1 dakika oturamyorum yemek faln asla btün günümüz yapma annem dur annem otur annem 🤣🤣
yase_bora Haftaya bugün 1 yaşına girecek kızım. Ben hayatımda bu kadar hareketli bir kız çocuğu görmedim masallah. Dakikaları geçtim 10 sn otursa kabulüm, asssslllaaa durmuyor.
AyazMerve Haticeyns 1,2,3 sabrediyorum arka arkaya geldiğinde sesim yükselebiliyor. Sonra ağlıyor özür dileyip sarılıp barışıyoruz 🙈Onun haricinde sessizce izliyorum tepkisizleştim artık 😅
Esraburkay Denooomii gayet iyi bacım benimki 17 aylık olucak 9 kılo 3 aylık dönmeye başladı aska durmak bilmiyor bütün gün hareket halindeyiz önce koltuğa ordan koltuk koluna ordan masaya çıkıyor
Denooomii Esraburkay uzulyorum. zayıf bazen çok hareketsizlik iyi değil çok tombul değil de isde nebilim durmuyo hic saglkla büyüsünler 🙏
tarcinnn Denooomii 6 ay 27 günlük. Eli dursa ayağı durmaz sürekli bi altivite sürekli bir heyecan 😂 2 dk duesun sabit hemen çığlık 😅