Alisef Kuzum 11 aylık ve gündüz tek uykuya geçiş yapıyor ikinci uykuya geçirmem bir saatten fazla sürüyor hemde be çilelerle yaşayan var mı bu zamanda tek uykuya geçen yazabilir mi normalde 15 ayda geçiyorlarmış napıcam bilemedim
deniz-95 Alisef 12. Ayda geçtim tek uykuya. Dediğiniz gibi 2. Uyku işkence oluyordu mecburen geçtim. İlk başlarda zorlandı ama zamanla alıştı.
Ksedakaya Alisef 10 veya 11. aydı tek uykuya geçtiğimizde. Tamamen bebekle alakalı zorlamayın süreci kendi belirlesin. 2.uykuya çok zor geçiyor ve aksamki uyku saatini etkiliyorsa bıraktırın bence. İlk uykunun saatini biraz daha ileriye almaya çalışın. Huzursuz olmasın aksamki uyku saatine kadar✨
melekanesi Alisef 15 aylık ikiz kızlarım var. Ayda 1. Uykuya zor geçiş ve 2. Uykuyu uyumama yada 1 saat sonra uyumalar oldu. Bende sabah 7de uyandırıp 3 saat 15 dk sonra 1 saat uyku. Uyandıktan 3,5 saat sonra 2. Uyku 1 saat uyuttum. 4 saat sonrada gece uykusuna yatırdım. Aya kadar böyle geldik.
Alisef Ksedakaya etkiliyor maalesef diş de çıkarıyor gece uykuları da yok artık bir kaç gün dah gözlemleyip k şekilde yaparım bende teşekkür ederim
melekanesi Alisef rica ederim. Yanlış yazmışım 13. aya değil 15. Aya bu düzenle geldik. Devam ediyoruz.