Emir_mom Mrymbr Göğsünüzün büyüklüğü küçüklüğü ile sütün miktarının alakası yok.Mesela benim göğsümde büyük değil ama çok şükür bebeğime sütüm yetiyor.Sütünüzü artırmak için bol su ve dengeli beslenmek önemli.
Melson21 Mrymbr Gogusle alakasi yok. Kuzenimin hic gogsu olmadigi halde 5 cocugunu da ½ yil emzirdi. Hic mama vermedi. Baska bir kuzenim koskoca gogusleri var gram sut akmadi. Yapi meselesi.
herseySeninleguzel11 Mrymbr Öncelikle sütünüzün yetmediğini nereden biliyorsunuz? Benim de 75 beden çok şükür yetiyor 😊
bohemianmom Hiç alakası yok canım öyle düşünme sütüne güven ve olumsuz düşünceleri aklından çıkart. Benim göğüslerimde küçük bazen azalıyor bazen çoğalıyor olabilir diyorum. Beslenme düzenine dikkat et bol su iç göğüslerine güven. ❤️
Elfelf475 Mrymbr 75 bedendi benim 16 aylık olacak daha bir damla mama yemedi. İştahlı da bir bebek. Siz psikolojik olarak etkiliyor olabilirsiniz. Bunları düşündükçe etkilenir. Düşünmeyin sarılın koklayın öpün mutlu olmaya bakın. O zaman her anne bebeğine fazlasıyla yetecektir.
Aslicamm Mrymbr hiiiiic alakası yok benim de göğüslerim büyük değil ama ilk 6 ay sadece anne sütü verdiğim halde kilo alımı gayet iyiydi minik doğmasına rağmen yasitlarini yakalamışti. Yetmediğini nerden anlıyorsunuz? Eğer aglamasindansa sadece aç olduğu için ağlamaz bebekler hatta genelde başka sebeplerden ağlarlar benim bebeğim 20 günlükken başladı ilk 3 ay aralıksız ağladı gaz problemi vardı memeyle hep kavga halindeydi ben de acaba sütüm yetmiyo mu diye düşündüm ama cisli bez ve kilo alımı iyi olunca gazdan olduğunu anladık. Ha yine de sütün yetmediginden eminseniz emzirdikten sonra sağım yapmak bende çok işe yaradi powerpump yöntemine bakabilirsiniz
joyfulmom Mrymbr benim göğüslerim benden önde gider ben zayıfım ama mübarek Allah bir göğüs vermiş 😂 ancak 6. Ayına kadar zor bela emzirdim süt artırıcı çaylar bilmem nelerle şimdi de tamamen bıraktı emmeyi 9 aylık. Sütün Göğüsün büyük küçüklügu ile alakası yok 😊
Kuzularinanasi Mrymbr gogsu buyuk olup sutu olmayanlar gordum nice..alakasi yok onunla yani.bnm de kucuktur ve ilk kizimi 24 ay full emzirdim.simdi de emziriyorum cok sukur.
Duyulurum Mrymbr göğüs büyüklüğü ile alakası olmadığını düşünüyorum. Hamilelikten önceki bedenim 70a Doğumdan sonraki bedenim de 80b oldu. O da en dolu hali. 6 ay sadece anne sütü sonrasında da ek gıdayla beraber devam ettik. Hiç mama vermem gerekmedi
Cigdemss Mrymbr benn göğüslerim çok küçük . Ama emziriyorum hala 19 aylık gayet de dolu dolu süt geliyor. Meme demek yağ demek . Memeler yğ dokusundan oluşur. Süt bezinden değil.
38-ruyam Mrymbr benim küçük ama yetio 2 yaşına gircek hala emio gogus büyük kucuklukle alakasi yok canım
Funda2362 Icot Mrymbr her emzirmeden sonra büyük bardak ile su iç hemen anında giden sütün yerime geliyor ve gün içinde suyun gözünün önünde olsun her saat mutlaka bir bardak su iç 2-3 güne farkı göreceksiniz 😍 göğüsle alakası yok yani.. gün içinde istediğiniz kadar yemek yiyin en sağlıklı şeyleri yiyin ama su icmezseniz hiç bir faydasını görmezsiniz yedikleriniz sütünüzün kalitesini arttırır ama SU süt yapar ben gece bile her emzirmeden sonra mutlaka su içip uyurum