gamzearass Anneler iyi akşamlar hepinize. 4.ay aşısı sizin bebeklerde de huysuzluk yaptı mı? Saat 3 gibi aşı olduk. 2 saat geçtikten sonra ağlamaya başladı ve hala da ağlıyor. Normal mi acaba?
seboss35 gamzearass evet 4 ay aşısı bizde de aşırı huzursuzluk ve 37.5 ateş yapmıştı birde hastaydı artık aşı dan mi hastalıktan mi oldu çok ayırt edemedim ama aşıdan sanırım
NoOne gamzearass merhaba biz de pazartesi günü aşı olucaz da önceden sağlık ocağına bildirdiniz mi? Çünkü 2. Ay aşısında randevu almıştık bunda da öyle bi şey oluyor mu ?
gamzearass Zuleyhadere gazımız yeni yeni bitmişti, koliklikten çıkmıştık. Şimdi böyle ağlayınca kötü oldum. İnşallah sizin bebiş kolay atlatır.
AlpTurk Zuleyhadere yaptırmadan önce calpol içirin bence bizde yaptırdık diğer aşılarda hep içirdim kolay geçti bu sefer içirmedim akşam ateş ve huzursuzluk yaptı 2 gün oldu ateş ve uykuya direnme devam ediyor yinede siz bilirsiniz
Hndealnathn Oğlumda hicbirsey yapmamıştı.ama kızımda hem ateş yaptı hem de 2 3 gün çok huysuz çok aglak oldu
gamzearass NoOne izlenime gittiğimiz de kendileri söylemişti şu gün gelin diye. O şekilde gittik biz.
Seda_G AlpTurk aşıdan önce calpol vs önerilmiyor bebeklerin ateside gorup tanimasi icin ayrica aşının etkisini azaltiyormus
Jsjshsh gamzearass bizde bugün olduk mahvolduk ağlıyor uyumuyor mızırdanıyor emmiyor bir koltuk dolusu da kustu calpol verirken hafiften ateşi de çıkıyor 😢😢😢
Birkullanici gamzearass bizde olduk bu hafta.biraz huysuzdu calpol verdim geçti.hemşire söylemişti aşının biri biraz acıtıyormuş
AlpTurk Diğerleri gibi hafif olur sandım ama 4. Ay aşısı Farklı ağır geliyor demek ki. En çok korktuğum ateş o yüzden önden veriyorum calpol bu sefer vermedim ateşle tanışmış oldu :/ kıyamıyorum insan onun çaresiz ağlamalarına öyle düşünen var mı
Eminecak gamzearass 4. Ay aşısı bebeklere ağır geliyor benim oğlumda kusma halsizlik yapmıştı bir iki gün sürmüştü keyfi yoktu.
Poyrazylmz gamzearass 4. ay aşısı kaç iğne yaptılar acaba iğne yapılırken dayanamıyorum da o yüzden sordum😢 Geçmiş olsun bu arada🙏