Selinmom Bebegim olmasını 4 gözle bekledim oldu çok şükür ama sürekli ağlama hali sürekli bağırma koydugum yerde durmuyor sürekli kucakta oda yüzü etrafa bakacak şekilde olacak artık milletin huysuz bebek yinemi ağlıyor niye ağlıyor demeleri beni çok üzüyor 🙁 aç degil bir yeri ağrımıyor ağrısa hep ağlar bu etrafa bakıp bağırıyor sadece . Diğer bebeklere bakıyorum milletin kucagında ne güzel duruyor benimki bende bile durmuyor gerçekten psikolojik çok yoruluyorum 😞 sizin bebekleriniz nasıl
Selinmom Bsrakck 4 aylık . Artık o kadar yoruldum ki günlük ağlamaya başladım 😔 şükrediyorum sağlıklı bi yerinde birşey yok diye ama eşim bile anlamıyor sabah biraz bak desem yalandan ilgilenip ağlamasını susturmaya bile çalışmıyor
Bsrakck Selinmom bizimkilerde 3 ay 10 günlükler sürekli kucak istiyolar ne meme emmek istiyolar ne mama yemek bide iki tane hangisine bakacagimi şaşırıyorum
Asilkartal0703 Canım aynı şeyleri yaşadım oğlumda gazlı bir bebekti hep ağlardı sürekli kucakta durup gezmek isterdi sürekli emmek isterdi ilk 4 ay böyle geçti sonradan düzeldi şuan 7 aylık eskilerden eser kalmadı Allah’a şükür benim oğlumda benim kucağımda durmak istemezdi çünkü bizim stresimiz geçiyor onlara sende sakin ol biraz bebeğini kucağına al şarkılar şöyle konuş onunla emın ol anlıyorlar seni bebek bu sonuçta tabikide koyduğun yerde durmayacak yada kendi kendine oyun oynamayacak ilgi alaka istiyorlar Allah’a çok şükür sağlıklı evlatlarımız var bu şekilde düşün bence çok zor biliyorum ama zamanla hepsi geçiyor emın ol rabbim kolaylık ve sabır versin 🙏
Selinmom Asilkartal0703 inş geçer o kadar üzülüyorum ki biri alıp aevmek sevmek istiyor basıyor çığlıgı utanıyorum artık 😔 birşey diyecekler diye 😞