Yuksel33 6 aylık bi Kızım var biraz önce yüz üstü koltuktan düştü ama hemen kaldırdım ağlamadı gözlerinde kayma falan yok başına böyle bişey gelen var mı 😔😔
Egemenannesi Yuksel33 benimde ayakta kucagimdayken düşmüştü doktora götürmüştüm tomografi beyin cerrahi falan bakti cok şükür bisey çıkmadı. 2 saat uyanik kalması gerek Yinede götürün hastaneye bence geçmiş olsun
Ahanife Yuksel33 benimde başıma geldi bebeğim daha küçüktü bide 2 aylık ya var ya yoktu Öncelikle takip etdin göz kayması huysuzluk fışkırarak kusma var mı diye 2 3 saat gözlemleyin Vücuduna bakın morluk vs. varmı diye
[silindi] Yuksel33 Fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma gibi durumlar sezdiğinizde doktora gidin. Takip edin 2 saat en az uyutmayın. Çok geçmiş olsun.
AryamH Yuksel33 gecmis olsun insallah bisey yoktur. Bizimde yataktan dustu koltuktan daha yuksek cok sukur bisey olmadi gun boyu takip etmistim
Yuksel33 Egemenannesi hiç bişey yok 1 bucuk saat geçti uyudu gözlerde kayma kusma vs.bişey olmadı düşünce de ağlamadı yüksek değildi boyundan daha kısa mesafe düştüğü yer yüz üstü düştü bide bıngıldak falan zarar görmedi
Yuksel33 Ahanife hiç bişey yok 1 bucuk saat geçti uyudu gözlerde kayma kusma vs.bişey olmadı düşünce de ağlamadı yüksek değildi boyundan daha kısa mesafe düştüğü yer yüz üstü düştü bide bıngıldak falan zarar görmedi
Yuksel33 Ahanife 1 bucuk saat oyaladım ama emerken düştü zaten yanımda yatıyordu bende uyuya kalmışım 😔😔bi an da düştü zaten çok uykusu vardı düşmeden önce bi sıkıntı olmadı kusma vs. Uyandıracam 1 saat sonra
Nd12345 Ahanife iki aylikken nereye birakmistiniz bende hareketlenmeden dusmez diye rahattim nasil dustu acaba
Yuksel33 [silindi] yok suanda öyle bişey ilk defa başıma geldi hastene evimize çok uzak 1 saat 😔😔şansıma da hafta sonu bi anormallik olursa götürcem ama suan şükür bişey yok
Yuksel33 AryamH inşallah koltuk boyundan kısa ve ağlamadı korktu sadece şiddetli düşmedi yüz üstü geldi
[silindi] Yuksel33 Geçen 9 aylık kızım yüksek bi yerden düştü takip ettim keşke olmasa ama gerçekleşiyor işte bi şekilde Rabbim korusun onları melekler koruyor. 🌸
MUGUL Yuksel33 bize dr uyuyabilir ama 24 saat boyunca saat başı uyuyor olsada dokunun tepki verip vermediğini kontrol edin tepki verirse bilinci yerindedir sıkıntı yok demektir demişti... geçmiş olsun ☹️
Ahanife Nd12345 olur maalesef ki kızım çok hareketli bi bebek bir anlık yani saniyede mutfağa kaşık almak için gittim bi geldim yerde kolktuktan düşmüştü çokta yüksek değildi ama ağladı biraz sakinleştirdim uyutmadım bir kaç saat şükür bir sorun olmadı sonradan da
PelinKaraca Yuksel33 gecenin 4 ünde kızım koltuktan düşmüştü 6 aylıkken filan sabaha kadar uyutmadım bi şey olmadı. Gözlerde kayma, kusma yoksa bi şey olmaz 😊
Yuksel33 PelinKaraca yok çok şükür hersey yolunda suanda ikindin uyudu 3 giibi bide kendi normal UyAndı oynadı falan yatağında her zamanki giibi ☺️
Rhk01 Çocuklarını bi saniye anlıkta olsa tedbirsiz bırakmayın ben yangın çıksa çocuğu emniyete alıp öyle ayrılıyorum yanından emzirirkende ortada durun yatağın vs ki çocuk yere düşmesin uyuyacağınızı anlasığınızda da hemen yatırn bekletmeyin tedbirli olun her daim.