Alinda Kızlar malum herkes kilo aldı herkesin fazlası var acaba grup oluşturup birbirimizi gaza getirip kilo vermeye ne dersiniz benim cok sorunum var kiloyla 🤔🤔🤔
S_seylek60 Alinda ben de fazla kilomdan muzdaripim. Dikkat etmeye basladım. Ve bu hafta beralife dan detoks paketi alacagım. Hareketsizlik en buyük etkenim veremememde. Grup olusturursaniz ben de varım❤
Minnoo35 Alinda 64 ile hamile kalmıştım doğuma 72 kiloyla doğuma girdim emzirirken daha da kilo aldım.Suan kuzum 1 yaşında sadece ekmek türünü keserek bi de sabah aç karnına kayısı çayı içerek 63 kiloya düştüm karnımdan 10 cm inceldim 😊 hedefim 55 👋
Damla33 Alinda instagram grubu acalim bi ara biz arkadaslarla yapmistik cok iyidi herkea yedigini atiodu diyetisyene gidenler liste paylasiodu bn diyetisyene gidiorm ama emzirmiyorm yapmak isteyene liste atarim nerdeyse 1.5 aydir diyet yapiorm 5 kilo verdim
Svm Bendeee varım ne iyi olur emzirmiyorumm 1ay oldu dikkat ediyorum evde spor arasira yürüyüş 2.500 kilo gitti araya adet dönemi girdi bakalım istikrarlı devam ediormm