Kaderci Oğlum 14 aylık 15 aylık olcak az kaldı. Şuan sadece bak diyor . Bak kelimesini kullanıyor. Lambayı gosderiyor bak diye eliyle gosderiyo. Bundan önce noldu kelimesini kullanıyordu. Arada noldu Dior en çok bak diyor. Baba dede çok önceden diyordu onları biraki. Anne demiyor mama demiyor. Normalmi? Gel git al demiyor. Birşeyler söylüyor ama anlaşılmıyor bazı kelimeler karışık birşeyler diyo ama anlaşılmıyor Ama beni h Gayet iyi anlıyor kumandayi bul getir oğlum diyorum bulup getiriyor bana. Camda kedi geçiyor oğlum bak kedi geçiyor diyorum koşup bakiyo kedi için seviyo kedileri. Görmek için can atiyo. Çiş kelimesini biliyo çiş diyor Lazimligini görünce çiş diyor. Gogusumu açınca süt diyordu bir ara öyle
Ozlem2904 Kaderci normalini bilemeicem ama oğlum 13aylik bi ara cok sık baba iyi diyordu ama onları demeyi bıraktı. Al ver hiç demedi zaten ama soyleyince anlayıp uyguluyor . Şuan döşüüzz ( görüşürüz), del (gel ) Dada, sss (su) ve El isareti ile meme diyor.
Catlakbiranne Kaderci 20 aylık baba ve mama diyor. Aslında çok kelimesi vardı ama söylemiyor artık Anne diyordu bir ara oda geçti