minikoglummmmm Ben iadede bulundum ayakkabı sipariş vermiş tim ve yanlış numara geldi yarın Trendyol express eve gelip alacak tekar mi sipariş verecem ben nasıl oluyor
karabiberimm minikoglummmmm hayır ürün tekrar firmaya gidiyor inceleniyor eğer siz haklıysanız ürün fiyatı ne ise iade ediyorlar hesabınıza
MinikKoalam11 minikoglummmmm evet iadenizi verdikten sonra iade onlara bi kaç gün içinde ulaşıyor sonra ücreti size tekrar yatırıyorlar sizde tekrar sipariş vermek isterseniz verirsiniz
bebitomm13 iade vereceksiniz,paranız da iade edilecek.sonrasında isterseniz yeniden aynı ürünü alabilirsiniz. trendyolda değişim yok sadece iade var.
karabiberimm minikoglummmmm iade kabul edilir ücret hesabınıza yatar sizde onla tekrar sipariş oluşturursunuz size 36 alıp 44 göndermezler ücretini gönderirler siz o para ile yenisini alırsınız
minikoglummmmm joyfulmom yok ben 44 verdim 36 giyen yok ki evde yani satıcı sadece kendini korumaya alıyor onlara laf anlatmazsin kendisini suçlu görmüyor mağza birde yani