Suheylaelifnur Harikamm aynen bende çok zor durumdayım bisey yiyip içemiyorum yiyip incelediğim için sütünde azaldı hepsini gectim bebeğim çok rahatsız uykudayken inliyor ağrıdan kıvranıyor resmen ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Harikamm Suheylaelifnur inşaallah bu durum uzun sürmez bebişlerimiz rahatlar en çok onlara üzülüyorum
Mervea Buketc dile kolay 11 ay olunca sayfalarında desteğiyle tarif buluyorum🙈 elbetteki eklerim sizede atarım tarif
Suheylaelifnur Mervea size test kaçıncı ayda yapıldı acaba küçük olunca yapmıyorlardı bende pazartesiye randevu aldım hemde başka bi sehirrde oraya gidicez acaba yapmazlar mi diye düşünüyorum
Azeynep Bizdedir çoklu besin var ama diyet yapmıyorum doktorum yaptırmıyor kanlı ve mukuslu kaka belirtisi
Azeynep Suheylaelifnur ilk gittiğim doktor yaptırdı test falanda yapıldı alerji ama kanda zaten çıkmıyormuş çıkmadı başka bi doktora gittim bu bulunmaz dedi zor çok fazla şeye alerjisi var zamanla geçecek dedi bende yapmıyorum ama içimde hiç rahat değil
Mervea Suheylaelifnur 4 aylıkken kan gaita yaptırdık olduğum yerde gastroentoloji vardı alerji doktoruna götürdüm 5. Ayda teri testini yaptık alerjiniz varsa yaparlar kandada bakıyorlar