sleepymom Bebeğim 3 aylık sabahtan öksürük ve hapşırma başladı şurup vermek istemiyorum var mı çabuk geçiren önerebileceğiniz bir yöntem
Elika00 sleepymom doktora götür canım. İlaç verme. Ben hemen götürdüm rsv olmuş ciğere inmişti bi hafta tedavi gördü. Ben olsam riske almam rsv çok yaygın ve çok çabuk ilerliyor
Gunes17062022 sleepymom 2 diş sarımsağı rendele yarım çay bardağı zeytinyağ içine koyup karıştır ve 2-3 saat buzdolabında beklet. Çıkar ılıyınca ayak tabanlarına sür çorabını giydir ve sabah akşam uykudan önce yap. 3-4 güne geçer inşallah.
elmaliturtam sleepymom üç aylık çocuğa yapılacak tek şey doktor evde doktora gidene kadar yapacağınız tek şey burnunu sürekli açık tutmak
Lina11 sleepymom bebeğim 3 aylıkken bronşiolit tanısıyla 1 hafta hastanede yattık. Hatta antibiyotik kullanırken yakalandı hastalığa. İhmal etme daha çok küçük bir hastaneye götürün. Hatta ilçedekine değil daha kapsamlı bir yere götürün
Aysegul93 sleepymom ciğerine inerse daha çok sıkıntı çekersiniz götürmenizde fayda var. 12 aylık oğlum hafif öksürükle başladı ertesi güne randevu aldm 24 saatte balgam ciğere inmişti bile