Metehann12 Kızlar ya çok kuru cildim var nemlendirici sürüyorum bı saat geçmeden aynı ya bana şöyle sağlam bı öneriniz var mı şu meşhur aloaverali kabak lifli sabunlar var ya kullan memnun olanınız var mi
Elifhkn Metehann12 benmde oyle malesef en iyisi cerave nemlendricileri var ama.fiyatlar bariz yuksek pek alinmiyor kendi adima 😂
cogulsahis Metehann12 bioderma atoderm çok iyi nemlendiriyor. Cildim çok kuru benim de ceraveyi de kullandım bioderma gibi nemlendirmedi benim yüzümü
Metehann12 cogulsahis ya oğlum da aynı bana benzemiş cildi çocuğun yüzü de aynı pul pul resmen ona linola kullanıyorum o da pek işe yaramadı gibi
Metehann12 cogulsahis onu denedim canım ya yok özellikle ellerim bulasikta falan kalsın egzama gibi oluyo pehlivan gibi yaglaniyorum da bana mısın demiyo
cogulsahis Metehann12 yüz için o bana iyi geldi eller içinse Arko değerli yağlar serisi avakado olan ilk sürmede bile etki ediyor denemediyseniz onu deneyin bi
Metehann12 cogulsahis ya bı sürü farklı nemlendirici var atopik ciltler için olanı aşırı pahalı normal kuru ciltler için olanını mi diyosunuz siz