birpapatyaannesi Kizlar uyku düzenimiz değişti sabaha kadar uyurdu simdi 2 de uyanıp 5 e kadar uyumuyor gece huysuzluk yok ama dış etlerinde bu şekilde beyazlık var yardımcı olur musunuz 🙏💖
birpapatyaannesi whitechocolatemochaa 7 ay 15 günlük kuzum ama 1 ay erken doğdu düzeltilmiş 6 ay 15 günlük 💞
whitechocolatemochaa birpapatyaannesi benim kızımın 9 aylıkken cıkmıstı bende hep dişe yordum uykusuz geceleri ama böyleydi bizimde 2-3 ay sonra cıktı
birpapatyaannesi whitechocolatemochaa Ozaman yeni düzen buu galiba ginduz uykularını azaltmak lazım ama sinirleniriyor uyumayınca sagol kuzum ♥️
birpapatyaannesi whitechocolatemochaa 3 kere sabah 11 öğlen 2 aksam 6 sonra 10 da yatar hiç uyanmazdi 8 buçuğa kadar
whitechocolatemochaa birpapatyaannesi 2ye düşürmeyi denediniz mi? yada son uykusunu şekerlemeye çevirip 40-45 dk sonra uyandırın mesela fazla geliyor olabilir
birpapatyaannesi whitechocolatemochaa az önce uyudu kalkmıyor asla uyandırdım başka odaya götürdüm şarkı söyledim her şey yaptım sinirlendi kucağımda uyudu bu sefer 😄