Salina Her kafadan bir ses çıkıyor. Yenidoğan bebekler ne zaman yıkanır? Bebeğim 14 günlük oldu, göbeği düşmeden yıkama dediler ve hala düşmedi.
durukusunannesi_ Salina bizim göbeğimiz 10 günlükken düştü orasının tam iyileşmesini bekledik biz bi de 15 günlük fln yıkadım korktum enfeksiyon kaptırırız diye
Mamaaaaa Salina Bende yikamadim ne kadar pis olabilirki ya bebek o kv yıka dedi annem yıkanmaz dedi ben kim ne derse desin zaten yikamayacaktim bide çocuğa enfeksiyon mu kaptırayim, düştü göbeği ertesi gün yıkadım
Prensannesi265 Salina 7. Gün yıkadım, 8. Gün düştü düştükten sonra her gün yıkadım . Bez koydum göbek deliğine su değdirmemeye çalıştım
AegeansMom Salina göbeğinin düşmesini bekledim ama saçlı bi bebeğim vardı. Silmeyle falan uğraşılmazdı yani vıcık vıcık o derece. Eve geldiğimiz gün saçını yıkadık sadece vücudunu da sildik
DuyguveUygar Salina benim bebeğim bugün bir haftalık oldu, dün gecede göbek bağı düşmüştü bugün ilk banyosunu yaptırdık. Doktor iki günde bir yıkayın dedi
DuyguveUygar Salina anladım, benim doktorum göbek bağı düşünce yıkamamı önermişti sizde düşünce yıkayın isterseniz veya bi doktorunuza danısın☺️
Emnedmr Salina göbek bağı düşmeden yikamayin deniliyor bizde oyle yaptik hoş düştükten 2 gün sonra yikadik ama gobek deliği enfeksiyon kapti
Uykusuzhergeceeee Salina göbeğinin düşmesini bekleyin. Biz düştükten bir gün sonra yıkadık. Zaten kış günü hem mis gibi kokuyordur o🥰
Minigim38 Salina doktorumuz göbeği düştükten 1 gün sonra yıkayabilirsiniz demişti bizde öyle yaptık verniks tabakasını çok silmeden