AhsenMeryem6169 Kocanız anenn bize gelmesin derse naparsınız benim annem hatta bebek erken dogdu her gün yıkadı hamileyken yemek yiyemedim annem yaptı yedirdi getirdi . Dogum yaptım gün hastanede yatarken görümce 2 tane kaynana eşi gelip evime anıdefteri düğünden kalan ona Allah belanı versin yazmıslar mobilyaların altında kağıtlar hakaretler bide yanında kuzenleri 17 yaşında kız vardı. Oğulları hatalı oldunda bile ondan yanalar tartısdımız zaman .2 yıi önce evlendim bekarken eşime kredi 5 milyar borç yapmiştilar onu ödüyoZ faiziyle .Cocuk yaptım görümcelerim bi corap bile almadı ikiside kaynana ve eşi de 2 aylık olunca cocuk2 3 takım aldı güzelde deil oylecok toruna alınacak Ne yapmalıyım akıl verin cok bunaldım anen bize gelmesin ne demek
Prens_annesi2110 AhsenMeryem6169 tamam der bende annemin yanına giderim.. koca bulunur ama anne bulunmaz hakkı ödenmez.. Allah öyle koca bozuntularını bildiği gibi yapsın
AlyaMerveMina AhsenMeryem6169 kocamı kovarım :) annemden yne vazgecmem o kım oluyor bnm annem bana yardım etcek onlarınkı piysadan yokolcak bı işe yaramıcak kmse kusurbakmasın ;) bu yüzü sendenmı alıyor kocab annen gelmesın diyebılıyor
mikelenjelo35 AhsenMeryem6169 öyle bişey derse hiç ısrarcı olmam ben anneme giderim eminim birilerin doldurusuna geliyordur sonra pişman olacak
AhsenMeryem6169 Gari_de_Gari bilmiyorum yanlarında gelen genç kıza sucu attılar beni cekemezler kıskançlık var onlarda beraber yazmısta olabilirler kuzenleri beni hiç görmemiş bende onu hiç görmemiştim onlar akıl hocası
AhsenMeryem6169 AlyaMerveMina hayır benden yüz buldu falan nişanlıyken baska şimdi baska aneme benden cpk iyidi annem onu col severdi evlenınce deişti
Gari_de_Gari AhsenMeryem6169 kısasa kısas o zaman hiç bir hakkı yok anneme gelme diyecek zaten de ,onun annesi de gelmesin o zaman hatta sülalesinden hiç kimseyi isteme sokma kapıdan içeriye.
AlyaMerveMina AhsenMeryem6169 valla cok terbıyesız o ınsanın anası ıstenmezmi yaa kötü biri olsa neyse sen dusun senı evladın buyucek evlencek eşi senı istemıcekk nekdr ayıp
AhsenMeryem6169 Kaynanam buraya gelmiş benim annem de vardı kayınpeder de onların yanında annesine sen eşimi öptünde o yanağını sildi diyo senle konısken gelıp telofon dinliyo korkuyorum aramaya hatta siZi dısarda arıyorum dio benim hakkımda konısken baktım ne dio bunu herkes yapar .kaynanama dio sen bi gün aradın senle az konuştu teyzesiyle senden sonra samimi konustu neşeli bundan bana takılmıstı annemin evinde beraberdik annemler köydeydi ben kızdım ona istedimle ne sekil konuscamı sana mı sorcam die cık git diyince anemlerin kapısına yumruklarını attı kırdı