eymurxelm anneler dogum yardimi icin basvurumu yaptim 1 ay oldu ama hala basvuru asamasinda olarak gozukuyor ne zaman yatacak bu para sizinkiler ne kadar surede yatti?
Zeynebimzehram eymurxelm canım bende yaptım 4 ay oldu ptt ye gittim yattı mı diye adınıza hic birşey görünmüyo dedi sen nereye başvuru yapmistin
Buketsavas Zeynebimzehram benimde aynı olmuştu e devlette beklemede görünüyordu 144 aile ve sosyal bakanlık aradım yatmış bazen sisteme düşmüyor ptt gidin çekin dedi çektim
Bereninannesi_ 1 ay sonra falan yatıyo e devlette ödeme aşamasında yazıyorsa pttye gidip sor bi benim de öyleydi gittiğimde yatmıştı para aldım
Zeynebimzehram Buketsavas canım nüfus müdürlüğünden yaptım oraya yönlendirdiler 144 u tekrar başvuru yapmanız lazım sistemde görünmüyor dedi
eymurxelm @Mom9 belediyenizin aile ve sosyal yardımlaşma kurumuna gidiyorsunuz bazi yerlerde kaymakamlik binasinda bazi yerlerde baska bir yerde oluyor bakmaniz lazim
birkucukatahan eymurxelm öyle gözüksede yatıyo eşkm agustosun ilk haftasi basvurdu eylulun 15 de dendi bende 20sind ebaktim e devletten ödeme aşamasında yazıyodu gittim pttye verdiler
Liya0808 eymurxelm bende aldım eylül 20 de ağusyos 8 doğum yapmamıştım 300 TL eşiniz de başvuru yapabilir hemen para yatıyor hesaba ptt kontrol etmek gerek