Leyla000 Anneler durmadan ağlıyor yere koydurmuyor neresi ağrıyordur sizce napabilirim 32günlüküz gazımız var ilaç kullanıyoruz faydamı olmuyor açıba bilemedim bi yardım fikir 🥺
STunaa Leyla000 hangi ilaci kullanıyorsunuz? Biz 4 ay sab simplex damla kullandık günde 4 defa 15′er damla şeklinde vermiştim (doktor kontrolünde tabi), çok faydasını gördük.
Mervesnsr Leyla000 gaz masajları yapın karnının üzerine uzandırın sıcak havlu yapıp kıyafetlerinin üzerinden karın bölgesi sırtına koyun ve acı elma yağı kullanın inşallah çok faydasını göreceksiniz günde 2 kere birer damla ayaklarına masaj yapıp çorabını giydirin faydasını ben ve çevremdekiler çok gördük
Leyla000 STunaa evet aynı ilaç ama günde 3defa 10 dedi bize ama faydasımı olmadı bilemedim 🥺napabilirim
STunaa Leyla000 biraz kimyon veya rezene demleyip sabah akşam çay kaşığıyla verin bunlar da rahatlatır inşallah 🤲🏻
hestiaone Maddiyatınız varsa eğer Mommy s Bliss gripe water kullanın, orjinalı Amerika da satılıyor,getırtebılecegınız bırısı varsa eğer