Nisam14 Kızlar 4 ay 7 günlük bebeğim yaklaşık 1 haftadır emmek istemiyor göğsümü görünce çıldırıyo sanki biberon da almıyo damak uçlu biberon aliyo sadece onu da çok püskürtüyo mızık mızık ediyo ne yapabilirim artık kafayı yemek üzereyim
Ygmrkara Nisam14 bebeğinizi sakin loş ışıklı bir ortamda emzirmeyi deneyiniz. Ya da ayakta emzirebilirsiniz. Geceleri uyanınca emmiyor mu peki
Nisam14 Ygmrkara öyle ortamda da emmiyo gece ben kaldırıp emziriyorum o da uyku sersemi olunca emiyo ama gündüz yok emmek bilmiyo çığlık çığlığa kaliyo kendini kasiyo geri atiyo nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum saginca da yeteri kadar süt gelmiyo zaten biberon da almıyo yarısını püskürtüyo
Ygmrkara Nisam14 süt sağımı ile bebeğin emiş gücü aynı olmuyor bende çok takardım sağınca az süt geliyor diye boşuna kuruntu yapıyormuşum. Kilo alımı iyiyse sağlıklı ise endişe etmeyin. Meme reddi yaşıyorsunuz yüksek ihtimal tavsiyem asla memeyi kesmeyin bir şekilde ikna edin verin aç kaldıkları zaman mecbur emecekler 🤷🏻♀️
Nisam14 Ygmrkara emmesi için 5-6saat ac kalmasi gerekiyo benim kızım oyle günlük bez sayısı da düştü nasıl olacak bilmiyorum