Deletedmom_62 Kızlar bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ve ben aradığımda da ulaşamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ve neyden kaynaklı oluyo ?
sedaozan Deletedmom_62 telefonunuzu kapatıp açmayı deneyin eğer düzelmezse operatörünüzü arayın onlar bir sinyal gönderiyorlar tlf kapatıp açınca düzeliyor Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışmıştım daha önce
elizabeth Deletedmom_62 ne marka telefonunuz, samsung mu? Ben samsung kullanırken son zamanlar çok yaşamaya başlamıştım o sıkıntıyı aç kapa yapınca düzeliyordu. Belki fark etmeden uçak moduna almışsınızdır ya da ayarlardan gelen aramaları kapatmışsınızdır.
Deletedmom_62 whitechocolatemochaa lceLady sedaozan turkceli aradım şebeke veya konuşma ayarlarinda bir sorun görünmüyor hatla alakalı değil diyor başka da birsey yapamazlarmis
Deletedmom_62 elizabeth evet Samsung baktım uçak modunda değil gelen aramalar açık zaten ben arayınca da kapalı çalıyor
agacsizkoala Deletedmom_62 telefon uçak modunda olabilirmi acaba , arayan ulaşamaz siz kimseyi arayamazsınız ama wifi ye bağlıysanız internete girebilirsiniz
Eymen14 Deletedmom_62 Benimde iPhone 4-5 gündür bende de var aynı sorun whatsaptan mesaj falan gelmemeye başladı
Elizinannesi01 Deletedmom_62 yaa şöyle benimkisi Türk Telekom bir ara telefonumda yüklü olan uygulamadan her durumda yönlendirme diye bitşey yapmışım yanlışlıkla ve arayan ulaşamıyor ama arama bilgisi düşüyor bide wp tan yazabiliyorlardı oraya bakın ordan birşey yapılmış olabilir
whitechocolatemochaa Deletedmom_62 benimde başıma geldi müşteri hizmetlerini aradım bi kaç kod verdiler onları tuşlayıp arama tuşuna bastım sonra kapatıp açtım düzeldi bir daha da olmadı
Deletedmom_58 Deletedmom_62 dün de ben de öyle olmuş. Aslında açık ama hiç çalmadı. Annemler eşim ulaşamamışlar ilginç geldi bana da
Deletedmom_62 Deletedmom_58 annemin telefonunda fa aynı sorun olmuş dün. Acaba hatlarda mi bir sıkıntı var çünkü erkek kardesimi aradım çaldı eşimi aradım çaldı ama anneme ve kiz kardesimi arayınca calmamisti