elizabeth Goktug80 amwayın sprey leke çıkarıcısından çok memnunum ben. Diğerlerine göre bir tık pahalı ama lekenin gölgesi bile kalmıyor uzun süre de gidiyor.
Vldnbrra Goktug80 çamaşırları makineye atmadan lekeli yeri ıslatıp kalıp sabun sürüyorum birazcık e bebek leke çıkarıcısı döküp makineye atıyorum hiç leke kalmıypr
Dimitrina_kovaceva Goktug80 baby ne çamaşır suyu tozu. Ek gıdaya başladığımızdan bu yana çıkarmadığı leke yok. 1 yıldır kullanıyorum
Dileksadan Eessiinn merhaba eski lekeleride çıkarıyor mu peki kizimin bir kactane kiyafetlerinden cıkmayan lensler var etkili olur mu?
Hayrunnisakygsz Goktug80 e bebek mağazasının markası olan çamaşır suyu tozu çok çok memnunum 1 gün sıcak suda bekletiyorum makinaya atmadan çıkmış oluyor leke
Hayrunnisakygsz durununannesii01 önce tozu döküyorum kovaya sonra musluktan akan sıcak su ile eritiyoruz ve kirli çamaşırı koyuyorum 1 gün bekletiyorum ben ve makinaya atıyorum hiçbir leke kalmıyor stok yaptım resmen 👌🏻🤣
durununannesii01 Hayrunnisakygsz ya çok iyiymiş nereden alıyorsunuz int de mi yani indirim var ise kaçırmak istemem
Hayrunnisakygsz durununannesii01 E bebek sitesinden alıyorum mağazadan da aldığım oluyor nerde denk gelirse 35₺ yarım kilosu baya gidiyor