Suheylaelifnur 4.5 aylık bebeğim var.yklasik2ay kadar meme reddi yaşadım hep geçer diye bekledim meğer sut alerjiniz varmış bezinde arada mukus görürdüm ve bi anda mukus arttı tamamen mukuslandi.dr diyet verdi uyguladım biraz rahatlattigi olmuştu fakat yine arttı.uykuya dalamıyor uyuyamıyor aniden sıçrıyor geceleri ağlayarak uyanıyor ve sakinleşiyor.inanilmaz zormus yavrumu ohalde görmek çok uzuyor beni diyete rağmen ne mukus geçti ne kan.lutfen yardımcı olun daha ne yapabilirim bilmiyorum dr verdiği listeye uyuyorum neler dokunuyor olabilir tecrubelerinizden faydalanmak isterim.birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir alerji dr varmı???
Mervea Suheylaelifnur sadece süt alerjisi olmayabilir et tavuk yumurta kuruyemiş susam tahin Balık bunlarada olabilir
Bilgehan Suheylaelifnur testte süt ürünleri ve susam alerjisi çıktı bebeğimde. Diyet yaptığım halde döküntüleri geçmedi. Doktor dana eti yumurta ve kuruyemisi de kes dedi. Bunları teker teker denedim . Testte çıkmadığı halde yumurta da alerji yaptı. Yani testte negatif çıksa da alerjisi olabilir. Mantar yediğim bir gün çocuğum mahvoldu. Yani en güzeli sizin gozleminiz olur. 2 aydır diyetteyim yiyebildigim bir şey kalmadı neredeyse. Çoklu besin alerjisi.. Rabbim beterinden korusun. Tüm bebeklere de şifa versin 🙏
mcansum Suheylaelifnur diyet baaladıktan sonra 3 haftaya kadar ancak sonuc alınırms doktoe ole demıstı... Bzde de kan ve yeşil mukus vardı alerji olablr dedi diyette yaptm bsy değişmedi yogurt verdim gectı ck skur... Ama sizde söküntü varms bilemedm
Suheylaelifnur hsyn vücudunda yoktu ama yanakları bazen alnı egzama gibi dokuyordu diyetten sonra yuzu gecti
BerenEce Suheylaelifnur Tek tek deneyeceksiniz. Bir gün tavuk, 2 gün sonra kuruyemiş, bir diğerinde süt ve süt ürünlerini vs. yiyip durumu gözleyin. Eğer dediğiniz durumlar yediğiniz yiyecekleri yedikten sonra oluyorsa alerji o yiyeceğe karşıdır.
Mervea Suheylaelifnur deneyerek testte yaptırabilirsiniz oğlumun süt yumurta alrrjisi var bir doktor bana bu saydıklarımı hepsini yasaklamıştı üstüne domates ve çileğide diper doktor ise testten sonra sadece alerjisi olan besinleri kesmemi söyledi. Tekrar teker yasak olanları yemeye başlamıştım. Ve bir sorun olmadı
BerenEce Suheylaelifnur Kahve alerjen değil. Çikolata ve tahin alerjen. Kahveyle birlikte çikolata yiyorsanız olabilir, hatta çikolata hiç yemeyin.
Mervea Suheylaelifnur oğlumda kan gaita ve deri testi yaptırdım ve kesin sonuç aldım doktorunuza danışıp yaptırabilirsiniz Net sonuç alamazsanız bir çok besini kesip bir hafta arayla yemeyi deneyipte öğrenebilirsiniz
aysqul Herşeyi deneyerek zaman kaybedersin testte herşey çıkıyor bizimde yumurta alerjisi çıktı ve acaba doğrumu diye birgün yumurta verdim ve kızardı ve kusmaya başladı testte çıkar
Suheylaelifnur BerenEce çikolatayı tamamen çıkardık hayatımızdan ama kahve içiyorum bi arkadaş kesinlikle içmemelisin dedi
BerenEce Suheylaelifnur Ben doktorumdan duymadım, içinde uyarıcı var, onun için olabilir. Bu konuda kesin bir bilgim yok. Doktora danışmak en iyisi tabii ki. Geçmiş olsun.
aysqul Zeliha66 bizim köpek kedimiz var Bebeğim üç aylıkken kızardı hayvan testi süt testi yumurta çoklu test diye geçiyor ondan yaptırdık normal devlette
Kiwi Benim oğlum 3 ay 8 günlük uzun zamandır geçmeyen. Kulak arkası atopik dermatit ve boyun altı gıdık pişiği mevcut kullanmadıgımız ilaç yağ krem kalmadı maalesef kremler kortizon içerdiği için daha fazla devam edemedik kakasında mukus gözlemlemeye başladım ardından bir gece kakasında kan gördüm doktorumuza bu bilgileri paylaşınca alerji olabilir diyerek beni diyete aldı 15 gün boyunca süt ve sütün dahil olduğu hiç bir şeyi tüketmeyeceğim. Ayı küçük olduğu için alerji testleri sadece %30 luk bir pay ile şuan doğruyu gösterir dedi en iyi yol diyet ile ilerlemek dedi. Oğlumun yanaklarıda pul pul olmay başladı umarım bir an önce sonucumuz kesinleşir boynundaki pişiği gördükçe ben kahroluyorum dayanamıyorum 🥺