Aminecrininannesi Kızlar bebeğim 3 aylık uyurken başı çok terliyor varmı bu sorunu yaşayan neden olabilir
VenusAA Aminecrininannesi Bizde de 3-4 aylikken basladi. 7 ayligiz hala devam ediyor. Alerji doktoru sormustu uyurken basi cok terler mi diye. Evet deyince alerjiden demisti. Ama bence tek basina alerji tanısını isaret etmez. Baska sebepleri de vardir belki. Yazan annelerimiz olacaktir.🌿
Yesilev2022 Aminecrininannesi bebeğim 9 aylık doğduğundan beri böyle doktorumuz olabilir bir sorun teşkil etmiyor dedi
Aminecrininannesi Atailknur hep böyleydi başlarda her sık sık şapka değiştiriyordum şimdi takmıyorum artık kalkınca kuruluyorum
Aminecrininannesi VenusAA ne alerjisinden olabilir ki acaba bu aralar yüzleri de kızarık doktora göturdüm krem verdi 5 gün kullan sonra kullanma dedi kremi kullanırken iyi di şimdi tekrar kızarmaya başladı anlamıyorum ilk çocuk olunca haliyle
VenusAA Aminecrininannesi Gıda alerjisi var bizde. Süt ürünleri, yumurta, susam. Ama baska belirtiler de vardi tabi. Kusma, bazen ishal bazen yogun mukuslu kaka. Tek tük ciltte kizariklik. Burnunda yogun olmak uzere cilt kurulugu ve burunda döküntü gibi.
Atailknur Aminecrininannesi şapka ilk başlarda taktım nefret ediyor 1 ayı zor bekledi artık sadece banyodan sonra bir müddet takıyorum
Aminecrininannesi Yesilev2022 dr sorun teşkil etmiyor dediyse rahatladım biraz korkuyorum terli başını üşütüp de hasta olacak diye