OzlemAlisa Kizlar doktorumuz gaz birikmesi nedeniyle nurse harveys önerdi. Ilk verdigimde yutamadi bebegim tıkandı. Kusarak atabildi. O ara boğazı tahris oldu tabi. Bidaha vermedim. Gazi iyi.diye kesmiştim. Bugun burun tıkanıklığı icin baska doktora goturdum( baska sehirdeyiz) gaz var dedi metsil ilac yazdi bende evde var nasi olsa diye aptallik edip gelip.yine nurse harveys verdim ve yine bebegm tikandi. Yarim.saat kendine gelemedi. Varmi basina gelen neden olmis olabilir. Baska bitkisel damla önerirmisiniz
Duygu32 OzlemAlisa canım benimde çocuğum bebekken çok gazlıydı neredeyse bütün damlaları kullandık ama bize en fayda eden Biogaia damla oldu doktor yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bağırsak yollarını düzenliyordu da istersen bir araştır
Gamzee35 OzlemAlisa maflor diyorum başkada birşey demiyorum bütün herseyi içeriyor bebişin mışıl mışıl uyucak onu verdikten sonra sen gidip uyandıracaksın
Bsrakck OzlemAlisa canım bende ikizlerime o damlayı kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım aksine çok rahatlattı.
Other OzlemAlisa bugün bizede verdi ama önce maflor damlayı kullan eğer sıkıntı devam ederse nurseharvey takviye olarak ver dedi.. daha alıp başlamadım ikisine de... şurup degilmi sonuçta nasıl rahatsız ederki bebeğinizi. Tadımı acı acaba baktınız mı .
Other Gamzee35 kullanim sekli nasil maflor damlanin doktor 1×5 demis ama 5 damla gunde 1 defami demek istemis
Hamidergun Ben damlasını kullanıyorum nurse harweysin sabah ve akşam 20 şer damla bi çay kaşığına denk geliyo.. Hiç bi sıkıntı yaşamadım benim bebeğimi bi tek o rahatlattı biogai hiç faydasını görmedik.. Nurse harweys ve sıcak su torbasıyla ayaklarını sıcak tutunca rahatlıyo oğlumm ..
Caglalican Bebegim kendisini çok kasiyodu gaz çıkarırken doktorum verdi kullandım sabah akşam 10 damla ama sab simplex aldım kardeşimde kullanmıştım daha iyi ve etkili baya sab a döndüm bebeğime iyi geldiği için nurse havyers damlanın üstünde pek durmadım ama bı yan etki yapmadi
OzlemAlisa Bsrakck sevindim canim evet damlanin kullanimi dha kolaymis bzmki şurup zeytinyag gbi yutamıyor
Hulyaa60 OzlemAlisa yani bemde nurse harveys kullandım ama hiç tıkanmadı başını biraz yüksek tutup bi çay kaşığı kadar verdim
Mom9 Doktor bana nurse Harveysin şurubunu verdi damla değil. Bi fark varmıdır? Bi de prospektüsünde dolapta saklayın diyo soğuk olarak vermekte içime sinmiyor zaten yarısına geldik hiç işe yaramadı. Gaz çıkarıyo ama yinede rahatlamıyo
OzlemAlisa Mom9 bzmki de surubuydu. Dolaptan çıkarıp biraz bekletip vermiştim. Ise yaramadigu gbi bidr bebegimi tıkadı 🙄🤷♀️
Gndgd33 OzlemAlisa canım tadı acı değil ya sen yalniş şekilde veriyorsun yada yavrun yutmakta sıkıntı cekiyor ama ben kullandım yaramadı benim çocoguma ben Sab Simlex kullanıyorum cok memnunum yani istersen onu dene