Bebekannesi2 Kızlar kabul edilmis simdj nasıl olucak IBAN filan yazmıştım forma para mi gondericekler yoksa ben mi PTT ye gidicem kabul edenler yardımcı olurlar mı acaba bana
Mevacanimkizim Bebekannesi2 fatura yardımları PTT den oluyor parayı vermiyorlar faturayla beraber gidip ödüyorsunuz
Kalpsizim33 Bebekannesi2 size nakit para yatırılmaz e devletten yatırılan tutar görünür mutlaka ptt abone numaranızla gidip size soruyorlar mesela 1250 tl yatırıldı ne kadarını kullanacaksınız sizde 300-500 mü artık ne kadarsa faturanızın üst farkı varsa vereceksiniz (bana öyle anlatmışlardı)
Ozlemdolugan Mevacanimkizim elektrik yardım çıkmıs banada ama oturdugum evde iskan yok fatura gelmiyor bize başkasınjn faturasını ödeyebilir miyim acaba
Mevacanimkizim Ozlemdolugan o konuda bilgim yok ama ödenmez sanırım eşimin adına da doğalgaz yardımı yapmıştık çıktı ama taşındık tasindigimiz yerde eşimin üstüne ama sayaç farklı olduğu için ödenmedi değişiklik yapmamız gerekiyormus yani odeyemedik kabul edilmiş duruyor öyle kaç aydır
Bebekannesi2 Mevacanimkizim bizde taşındık demekki bizede boşu bosuna çıktı bide bende aile destek yani tuketkm desteği diyor oda onaylanmış para yatırıyorlar mis cekebiliyor musun bunda bir bilginiz var mı acaba
Balkupum2505 Mevacanimkizim ayni sehirde baska eve tasindiysaniz bu sorun olmuyo bende yeni tasindim ama ödüyorum girdigim evin faturasini
Mevacanimkizim Bebekannesi2 tüketim yazıyorsa fatura yardimidir benim suan aldığım yardım Türkiye aile yardımı 1200 TL öyleyse sizinde cekebiliyorsunuz ama 295-173 TL falansa fatura oluyor
Minnakelifim Kalpsizim33 bize 216 tl elektrik yardımı yattı. Ama gelen fatura 256 tlydi. E devletten elektrik yardımı ile fatura ödemeye girdik. Abone numarasını yzdik aşağıda iban var oraya ibani yazdık. Kalan parayı ibandan çekti.
Minnakelifim Bebekannesi2 ayin 7 si 8 i gibi para yatmış oluyor. İstersen ptt kart ile parayı çekebilir veya ptt den faturanın ödeyebilirsin. Yada parayı e devlet ptt kurum ödemelerine girip hesaba aktar deyip faturani e devler dogalgaz yardımı ile fatura ödeme yerinden yapabilirsin
Mevacanimkizim Balkupum2505 şehir değişikliği yaptım ben ondan mı olmadı yani sayaç farklı diye ödenmiyor dedi PTT deki çalışan
Balkupum2505 Mevacanimkizim evet ondan cnm.. bende yeni ev tasindim yardim kesilir diye kuruma gittim bilgi vermek icin tasinacagima dair. Şehir degistirmezseniz kesilmez dediler