Birbebetoannesi Acilden yeni geldik 19 aylık ilk defa 39.5 ateşini gördüm. Kucakladığım gibi acile gittik. Aman ne olur dikkat edin salgın varmış. Bu gece sabahlar olmasın, canları sağ olsun…
Yildiz52 Birbebetoannesi çok geçmiş olsun bizde yeni atlatrik ateşi hiç dusmuyordu kışın basindna beri hastayız
Tuna_tuna Birbebetoannesi ah Allah yardımcın olsun 1 haftadır neler çekiyorum kızım 13 aylık şu saat olmuş hala uyusun diye uğraşıyorum 4 5 gün ateşlendi şimdi de balgamlı öksürüyor bi kurtulamadık hepsine şifa versin Allah
Miran1306 Birbebetoannesi bizde aynı şekilde ayaktayız boğaz enfeksiyonu varmış doktor antibiyotik ikincisine geçtim resmen
Arsima19 Birbebetoannesi bizde de eli hep ağzında ateşi de 37.5 38 arası keyfi yok. Yemeği az yedi. Akşam üstü de titreme geldi. Ateşi geçip de böyle olması da korkutuyor
Birbebetoannesi Tuna_tuna Rabbim şifalar versin inşallah , içinde bizim bebeklerimize de :( çok teşekkür ederim
Omeryahya Domuz gribi aynı şekilde çekiyoruz 10 gün oldu elhamdülillah kışta hastalıkta bitmedi bu yıl