Dlshnn3 Üst dişleri patladı normalde alt dişlerde ishal olmuştu her gün tuvalete çıkıyor ama top top katı yapıyor püre kırmızı erik kayısı armut yulaf sürekli yediriyorum ama nedense 1 aya yakındır böyle doktora mı götürsem normal mi
annelif Dlshnn3 benim bebegim 2 gunde bir yapiyordu avokado vermeye basladim gunde iki kez yapiyor cok faydasini gördüm deneyebilirsiniz
2E1M Dlshnn3 bizde ek gidaya gecrigimizden beri yaklasik 3 hafta falandi kabizdi cok az bide sert bir kaka yapiyordu ama cok sukur 2 gundur normale donmus. Sanirim barsak alisma doneminde oluyor oyle
Dlshnn3 deniz-95 süt alerjisi var zaten alerjik mama kullanıyoruz onu da sabah içiyor bir tek çok aç olduğunda aksi halde gün içinde asla kabul etmiyor aç kalıyor yine içmiyor mecbur ek gıda veriyorum ek gıdayı çok seviyor 🥺 üzülsem mi sevinsem mi bilemedim mama konusunu çok takıyorum aslında
deniz-95 Dlshnn3 muhtemelen ek gıdayı çok fazla aldığı için kabız oluyor😓 alerjisi hangi derecede normal mamaya tepkisi ne oluyor genelde kakada kan ya da ciltte döküntü oluyor mu?
Dlshnn3 Pastaneusuluislakkek her yemeğine koyuyorum zeytinyağı mutlaka ama yine de katı yapıyor top top her gün yapıyor ama bu şekilde anormal durum mu bilemedim ama önceden böyle değildi diş döneminden mi onu da anlayamadım
Dlshnn3 annelif avakado yulaf kırmızı erik kayısı hoşafı her gün mutlaka birini yiyor ama hala katı 🥹
Pastaneusuluislakkek Dlshnn3 anormal değil de sabahları aç karnına verin bir çay kaşığı zeytinyağı. 1-2 güne düzelir. Henüz bağırsakları çok hassas, normal yani. Bir de su tüketimi önemli
annelif Dlshnn3 avokadoyu verin bence sadece kabiz oldugunda sindirim sistemlerinde desgiskenlik gosterir tabiki ama yani onun kadar hizli etki edeni gormedim
Dlshnn3 deniz-95 kaka da mukus oluyor ve aşırı kusma yapıyor diğer mamalar diğer mamaları biraz daha seviyordu içiyordu ama bunu içiremiyorum içirdiğim bir biberon mamaya da bisküvi koyuyorum. Yoksa içmez
deniz-95 Dlshnn3 hangi alerji mamasını kullanıyorsunuz? Benim kızım sadece evolvia rp serisini kabul etmişti. Mama değişikliği denediniz mi hiç?