brtc Elinde bu ilaç olan ve İlacın ücretiyle karşı ödemeli kargo ile gönderebilecek annemiz var mıdır acaba ? Diğer ilaçlar pek çözüm olmadı
NldTk brtc brtc merhaba bende kutuda 6 saşe kalmış bebeğim bi kaç aylıkken kullandım çok isterseniz bunları yollayım
DorugunAnnesiaa brtc benim bebeğim de 8. Aya kadar reflü vardı ilk 3 ayında vardı gaviscon infant sonrasında bulamadık ecza deposunu arattığımızda üretimi bittiğini söylediler, ilacı eczanelerde bulamamanızın sebebi bu
Cocolingo brtc ben eczacıyım orada tanıdığım varmı diye merak edip sordum, benim elimde açılmış var kutu halinde yok toplam 8 tane
brtc Sevgili anneler bu kadar kısa sürede yardım geleceğini bilsem daha önce yazardım. Bebeğim 1 aylıkken 8 gün hastanede yattı o ara o kadar çok aradık ki ilacı şuan 2 aylık ve hâlâ tam iyileşemedi. Reflü iyileşmesini geciktiriyor. İnanın çok mutlu oldum mesajlarınızdan sonra
arastirananneeeeeeee Bursa Balat Merve eczanesinde temin ettim bende ben kendim gidip almıştım Bursa’da yaşadığım için , Google dan iletişim numarasına bakıp görüşün ellerinde varsa kargo yapamayız derlerse ben gider alırım kargolarım
brtc DorugunAnnesiaa bize de öyle dediler ama bazen eczanelerin elinde oluyormuş K yüzden tek tek eczane aradık bulabilmek için
DorugunAnnesiaa brtc doktora ilacı bulamadık ne yapalım diyince muadili başka ilaç yok gaviscon yetişkin olandan yazayım günde 3 çay kaşığı verin demişti çok zor durumda kalırsanız burdakilerin göndereceği ilaçlar da bitince reflü daha geçmemiş olursa aklınızda bulunsun bu şekilde yapabilirsiniz bi zararı olmuyo ben 4 ay boyunca öyle verdim