Tospikinannesi11 Kizlar bu sayfadan alisveris yapan var mi urunler nasil cok indirimli ama guvenemedim :)
Ayselmiros Tospikinannesi11 ben sürekli yapıyorum gayet güzel kaliteli bedenler biraz sıkıntı 38 isen 40 al mutlaka dar kalıp çoğu
Nezonezo Tospikinannesi11 bedenleri bıraz uyumsuz taytları dar alt üst takım lar baya buyuk gelıyor canım yoksa gayet ıyı kumaşları felan
Aysegul93 Tospikinannesi11 kaç senedir alıyorum piyasaya göre iyi ama kargo parası çok keşke belirli bir limite bedava olsa
Tospikinannesi11 Ayselmiros Tecrubelianne Yasemin602 Nezonezo cok sagolun kizlar o zman siparis verip deneyeyimmm umarim guzel gelir 🥰😍
Aysegul93 Tospikinannesi11 aynen bende o yüzden 2 3 aya bir toplu alıyorum . Geçen eşofman aldım mesela tiftiklendi hemen. Kalıpları geniş oluyor ama yorumlara bakıyorum ona göre aldım manken bilgileri ilede kıyaslama yapıyorum. Ama kotları çok iyi en sevdiğim
Aenia Uzun zaman önce pantolon sweatshirt almıştım. Göründüğü gibi geliyor, bedenleri bir tık büyük gibi ama Fabrikasını da gördüm Bursa’da. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz ,senelerdir var diye biliyorum firmayı 😊