inciglms Kizlarr bulasik makinem bozuldu yapılacak gbi değil malesef memnun kaldgnz markalar hangileri yada şuan kampanyada olan varmi bilginiz
snyck inciglms bekarken altus almıştım hala taş gibi kullanıyorum arcelik sanayisinde üretiliyor zaten 6binle 9bin arası değişiyor fiyatlari suan
Deletedmom_75 inciglms beyaz eşya kesinlikle.sans isi bence ya bosch kullaniyorum ama suan herseyi cok pahali butcenize ne uygunsa onu alin
Beraninannesii inciglms Bugün medimarkt’tan bizde kurutma mak. Baktık çalışan arkadaş bazi ürünler teşhir indirimine giriyor felan demişti muhtemelen bulaşık makinelerinde de o sistem vardır birde öyle sorun isterseniz sormadan söylemiyorlarmış yanlız
Mirantoo Biz bugun altusun markasini aldik 5900 tlye indirimli hali mediamarktan aldik bakin isterseniz
inciglms Deletedmom_75 evet hepsi almış başını gidiyor bende bosh samsung arasındayım ama çok pahalı alamam o kadar
Deletedmom_75 inciglms gerekte yok ya hepsi ayni işlevi görüyor gecen sene ana karti yanmiti makinenin o zaman icin yari makine parasi verdim bozulunca parcalari cok pahalı Arçelik Beko yada diğer uygun markalara bakarsin
Kalpsizim33 inciglms 2800 almıştım kuzum Şuan 10 bin vardır ama bende çok araştırmıştım iyisini almak lazım bütçe yetmez ise Altus da güzel
inciglms Kalpsizim33 evet ya alınan hersey yanımıza kar kalmış bakacağım cnm saol altüst aklımda zaten
edsn1 inciglms hem uygun hem kaliteli kesinlikle tavsiye ederim Altus 4 programlı bulaşık makinesi,yorumlarını da araştırırsanız memnuniyet çok fazla👍