rojdakahraman2403 Yarın 3 aylık olucak kızım memede resmen boğuşuyoruz emmek istemiyor başına gelen varmi neden böyle yapıyor kafayı yiycem😭
Wonderful_mom rojdakahraman2403 offf ayni yollardan gectim agladim hatta.. ama inan geçiyor cok zorlama dikkatini dagitarak ver. Ve ozellikle geceleri emzir surekli.. içmediği öğün ben sağıp kasikla veriyordum. Cok zor ama geçecek
Koktass rojdakahraman2403 2 ay 16 günlük bebeğim var yaklaşık bir haftadır biz de aynı durumu yaşıyoruz bir sürü sebep olabiliyor araştırdığıma göre değiştirdiğiniz duş jeliniz şampuanınızda buna sebep olabiliyor ya da ter kokunuz emmediği için aç yattığı geceler ya da hiç yatmadığı geceler de oldu sütümü sağıp kaşıkla şırınga ile veriyorum. Bugun her emmek istediğinde duş jelim ile gögüslerimi vucudumu yıkadım sonra memeyi tutturmaya çalıştım işe yaradı gibi artık bakalım hayırlısı.
Cansudede 3 ay 9 günlük olduk ve dünden beri asla emmiyor 3.aya girdiğinden beri gece zorla ayakta veriyordum Şuan onuda kabul etmiyor bizdede aynı sorun var yani internetten bakınca 3. Ayda normal diyorlar ama devam ederse ne yapacaz bilmiyorum:(
Wonderful_mom Cansudede tutacaktır yeterki istikrarli ol pes etme.. ac kalir dusuncesi ile de mamaya sarilma.. yoksa doyar hc emmez
rojdakahraman2403 Yeni başladı çok iyiydi 2 gündür var kıvranıyor memede masaj yapıp iyice gazınıda çıkarıyorum sütümmü yetmiyor meme boşmu diyorum kaynıyor gogusum valla kafayı yedim 3 yaşında kızımda var onunla bile ilgilenemiyorum 😭