1prenses1prens_ Annelerim kesin emin olmamakla birlikte bebegim de süt alerjisi olduğunu düşünüyorum alerjenik mama alıp denemek istiyorum hangi marka almalıyım neocate mi yoksa aptamil prefomin mi .?
Msl_bade28 1prenses1prens_ bize doktorumuz bebelac gold verdi ama benim bebeğim biberon kullanmadığı için içmedi alerjimiz olduğu için ama içmedi diyete. Girdik
elifff23 1prenses1prens_ Doktorumuz neocate önerdi ama tadından dolayı kullanamıyoruz diyetle devam ediyoruz,vanilya özü karıştıranı duydum ama denemedim henüz
1prenses1prens_ Msl_bade28 sütüm çok az geliyor mamayi da günde 5 6 kez veriyorum.. artık çocuk ağlayarak kakasını yapıyor çok üzülüyorum o sebepten dolayı mamayi değiştireyim dedim
Msl_bade28 elifff23 bende duydum o şekilde ama hiç bir şekilde mamayı içiremedim o yüzden bizde diyete devam
Ayazin-annesi14 1prenses1prens_ bize doktorumuz evolvia rp 2 yi önerdi Bayadır kullanıyoruz çok şükür bir sıkıntı olmadı şuan 1 yaşında evdeki mamalrimiz bitince yaşına uygun yazdırmaya gidicem doktora