Mira- 2 gündür aşırı derecede vajina iç kısma doğru kaşıntı var bi de aşırı yoğun olmasa da sarı bir akıntı oluyor sanırım enfeksiyon. Emziriyorum ne kullanabilirim ne yapabilirim 🥺
Kubraozd Mira- mantar enfeksiyonu canım malesef doğumdan sonra bendede gelişti 😔nioli yağı deneyimleyeceğim bende çok faydası varmış.iç çamaşırına bi kaç damla damlatılıp kullanılıyor
Alimel Mira- bende de bir haftadır böyle manasız bi kaşıntı var kaşımıyorum ama bi kaşısam sanki çok azacak gibi ben yoğurt suyu ve yoğurdu makyaj pamuğuna batırıp sürdüm ve tampon gibi koydum birde elma sirkesi ile taharet yaptım baya iyi geldi şu an yok diyebilirim
Mira- Hilal-95 dünden beri o yöntemi denemeye başladım sanki bir tık azaldı ama bir iki güne daha net belli olur heralde
Ecetrn Of çok kötü ya bende de birkaç ayda bir tekrar ediyor nefret ediyorum ilaç da kullanmıyorum emzirdiğim için
Mira- Ecetrn bende de vajinal fitil var enfeksiyon için ama emzirdiğim için kullanmıyorum işte berbat bi şey yaaa hele ki dışarda falan kaşınıyor daha da kötü 😅
Hilal-95 Mira- evet tabı yanı bende mantar yok enfeksiyon için kullanıyorm ama kaşıntıyada iyi geliyor pamuk ile de silebilirsiniz geçer komsum öylr atlattı
Yamans_mom Benim doktorum lactogyn diye vajinal probiyotikli bir takviye edici ilac vermisti gunde 1 kere kullaniliyor asiri iyi gelmisti doktorunuza sorun izin verirse kullanirsiniz ben emzirmedigim icin suan bile kullaniyorum yine mantar oldugum icin.
Yamans_mom Benim doktorum lactogyn diye vajinal probiyotikli bir takviye edici ilac vermisti gunde 1 kere kullaniliyor asiri iyi gelmisti doktorunuza sorun izin verirse kullanirsiniz ben emzirmedigim icin suan bile kullaniyorum yine mantar oldugum icin.
Yavrumderannesi Mira- travazol krem Bi kaç sürmede geçiriyor birde zeytinyağı da iyi gelir rahatlatır