Busegll____ En iyi kan damlası hangisi acaba çok kararsız kaldım sağlık ocağından verdikleri “vegaferon” u iyi duymadım içeriğini sizin önerileriniz nedir ?
Devushka Busegll____ bende bugün post açtım ve araştırdığım kadaryla nutrigen iyiymiş içinde paraben yok artı c vitamini falanda var bugün sipariş verdim bakalım vegaferonu kesinlikle kullanmayın çok denk geldim bi sürü zararlı madde varmış içinde
Busegll____ Elifsaremmm yorumlara bakmıştım içinde paraben olduğunu yan etkileri olduğu yazıyordu tedirgin oldum
MESoydan Elifsaremmm içinde Paraben var onun canım geneli kabız ediyor ben kullanmıyorum o yüzden başka alacağım
Nslhn53 Kullanmadım araştırıyorum şu an dört beş tane var isimlerini yazim bestiron, sidefer, ferrum, newvit bunları buldum en çok tercih edilen sidefer onuda doktora danışıp ona göre bakıcam
Srfkce Nslhn53 sideferdede paraben ven söylediğiniz aşıların prospektüsünü okuyun internetten hepsi içeriyor. Ocean microferdi sanırım benim araştırıp bulduğum damla ama doktorumuz 6. Ayda kan değerlerine bakıp başlamayı uygun gördü şu anlık kullanmıyoruz