Omeraslan Ozge_5555 aspirini ezip toz haline zeytinyağı ekleyip saçına sürün on dakika sonra ters yöne tarayın yıkayın.
Msl_bade28 Ozge_5555 benim bebeğimde de çok vardı en güzel temiz yöntem duş öncesi vücut yağı veya zeytin yağ sürüp masaj yapıp 5 dk bekleyip yıkamak benim doktorum önerdi biz öyle atlattık geçti Şükür sizde öyle yapabilirsiniz kimyasallara karşıyım biraz 🌸
sagopakajmerap Ozge_5555 banyodan 20 dk önce bebek yağı ile bekletip ince konak tarağıyla taradım ters yöne. Gitgide bitti
Nusya327 Ozge_5555 bendede var az kaldı 15 dk. Önceden bebe yağı sürüyorum bekliyorum sonra bu erkek tarakları var hani ince dişli böyle (konak taraklarından daha iyi ) onunla tersine tarayıp bir de mustela kullanıyorum. Azalıyor bebişimin konagı
Ozge_5555 Nusya327 teşekkür ederim deneyeceğim tarak siparişi verdim aynı degilmi zaten erkek tarağı ile konak tarağı ikiside ince disli
Sumery Ozge_5555 zeytinyağı, bebek yağı ve badem yağını farklı zamanlarda sürüp yarım saat 1 saat bekletip duş aldırdım. Duştan sonra ters yönde taradım bi kaç yıkamada bitti ama çok yoktu bebeğimin