Seyda2309 Bende anksiyete var hemen stres olunca mideme ağrı giriyor şakaklarima basınç gibi oluyor buda anksiyetemi tetikliyor 😢 sizde ne gibi özellikler oluyor
lceLady Seyda2309 Mideme vurur direk. Sonra gözlerime çift görürüm daha da ilerlerse el kol uyusma oluyor
AtlaS-Ege Seyda2309 Benim migrenim var maalesef bir şeye üzüleyim veya kızayım ya da kafama takayım hemen tutar migrenim bir de migrenin getirdiği mide bulantısı tabi.
motherthea Seyda2309 mideme vurur su dahi içsem midem ağrır tam geçiyor bir sıkıntı çıkıyor tekrar başlıyor sürekli soda içiyorum geçsin diye
Tiredmomy Seyda2309 benim bazen stresten ürtiker oluyorum vücudumun belirli yerlerinde bir gün sonra anca geçiyor bide kalp çarpıntım oluyor nefes darlığı çocuk olduktan sonra daha çok arttı
Seyda2309 lceLady öyle olunca daha çok korkuyorum ya mide kanaması mi geçiriyorum kalp krizi mi geciriyorum diye hele kafamı sıkıştırıyorlar sanki
SedaEceAlp Benimde büyük abdestim geliyor hemen ellerim ayaklarım buz kesiyor yüzüm yanıyor miğdem bulanıyor
Faymer Benimde anksiyete panik atağım var direk mide ağrıı kalp çarpıntısı ağrısı yani tüm vücudum ağrıyor ve migreninde var inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum stres olunca
sarmaliklahana Seyda2309 aksiyetem yok ama midem agrır ve ellerim titrer😏 Üniversite zamanımda kalma bişey
Lina11 Seyda2309 bekarken oluyordu. Yoğun stres durumunda ama öyle basit anlarda değil. Anında karnım ağrırdı ve diğer karın ağrılarından ayırt etmek çok kolaydı farklı bir ağrıydı. Sonra geçti. Yani sanırım o zaman ki gibi yoğun stres yaşamıyorum
Deletedmom_75 Seyda2309 Valla Bilemiyorum benxe ki ama bu aralar sürekli ölüm ve hastalik korkusu yasiyorum evde durmaktan sanirim birde cevremde acayip hasta olan duyuyorum psikojim bu aralar fena halde bir yerime bisey olza kendimi buyuk hastaliklara kapilmisim gibi hissediyorum 😞
Kereminannesiii Seyda2309 midem ağrıyor öyle böyle değil hemde. Arada da uzun vadeli bir stresse migrenim tutuyor maalesef
Deletedmom_75 Seyda2309 Ya zor bi hastalik mi duyuyorum ama hic bilmiyorum bunun icin bi doktora gitmem gerekir mi geceleri iki gogsumun arasi çok sıkışıyor hatta heyecanlanirsam olu dusunmekten cok daha kotu oluyor olecem gibi😞
dumeka Stres dönemlerinde tüm vücudumda kramplar oluyor. Gece uykudan uyandıracak, ayakta durmamı engelleyecek kadar kramp giriyor vücuduma. Çok üzülürsem de kusuyorum o da çok kötü.