Ela50nur Arkadaşlar eds yöntemini deniyen annele varmı sütüm tazyikli geldiği için bebeğim arka sütü emmiyor bu yöntemi denemk istiyorum deniyen varmi
Misssitare Ben deneme amaçlı sadece hortumunu alıp denicem. Memede hortumu tutmayabiliyormuş. Tüm mekanizma gereksiz pahalı.
Busraa1020 Misssitare merhaba canım sadece sondayı alıp denedin mi merak ettim, ben de aynı senin gibi düşünüyorum da tüm.sistemi almak saçma geldi yazını görünce bi sorayım dedim
AvrupaYakasi Busraa1020 elimde eds sisteminim tamamı var ve bıçakçılar marka bir sürü sonda var. İsterseniz uygun bir fiyata verebilirim. Eds sistemini sadece yıkamıştım ama hiç kullanmadım.
Busraa1020 Sevda_1991 hepsiburada ya da teendyola emzirme.destek sistemi yazıp aratın. Biraz aşağıya inince bicakcilar çıkıyor ayına uygun sonda numarasını alabilirsiniz
AvrupaYakasi Busraa1020 buradan satış yapanlar var ama hiç bilmiyorum. Dolap uygulamasını kullanıyor musunuz?
Misssitare Sultancoban almadım ama videolardan gördüğüm kadarıyla hortumun bir ucu biberonda bir ucu da memeye sabitleniyor. Bu şekilde tutacak mı denemek amaçlı alabilirisiniz