Alparslan616161 Rumeysa-1 5.5 aylıkken uyku haliyle bi dönme gerçekleştirdi yataktan düştü pat diye kocaman yataktan nasıl dönerek uca gelip düştü anlamadm
Minnacksevdack Rumeysa-1 4 aylıkken döndü ilk. Ama her zaman yapmadı. 5 aylık oldu şimdi sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstünden dönemedik henüz 😂
dilaradh Rumeysa-1 bir aylıkken yüz üstünden sırt üstüne dönüyordu ama tam tur dönmesi 5 aylıkken , ben doğduğu günden beri yüz üstü koyuyorum
dilaradh ruveydaensar ben doğurdum kız ondan. Video atabilseydim keşke. sürekli yüz üstünde tutuyordum 7 aylıkken de aynı anda hem emekledi hemde tutunup siralamaya başladı
ruveydaensar dilaradh kwekwekwe 😂 helal olsun bacımsu maşallah diyim nazar değmesin benimkinin totosu yer görmediği için prenses kucaklarda taşınıyor sürekli şaşırmam çok normal 🤷🏻♀️🙏🏻🙆🏻
ruveydaensar dilaradh hareketten ağzını açmaya vakti kalmiyordur onun 😂 bı otursa neler anlatır da işte meşgul bı kişi 🥰
bebekece Rumeysa-1 yüzüstünden sırt üstüne 2 bucuk aylıkken dönmeye başlamıştı sırt üstünden yüzüstüne 5 bucuk aylıkken döndü suan 6 ay 5 günlük