MatmazelDeniz Selam hanimlar benim iki oglum var 4 bucuk yasinda büyüğü kucugu 20 aylik aralari 3 yil ve ben hamileyim tekrardan üçüncü yolda emziriyordumda devamda edicem 4 ay daha sizde durumlar nasil?
Genismutfak MatmazelDeniz selam bir bucuk yaşında canavar bi oglusum var 2. Dusunuyorum ınsallah ne zaman nasipse 2 aydir korunmuyorum yine de bisi yok simdilik icimde bi haftadir bi his var ama daha test yapmam icin cok erken daha yeni temizlendim 3 haftam var regl gunume
Balkizlarim MatmazelDeniz aleyküm selam 🌸 3 tane kızım var büyük kızım 8, 5 yaşında ortanca kızım 6, 5 yaşında küçük kızımda 3 yaşında Allah bağışlasın ve rabbim sağ Salim şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💐 Rayına oturdu mu herşey kolay oluyor ilk başlarda zorluk olur amaa rabbim dağına göre kar veriyor buna inanın 🌷🤎
MatmazelDeniz Balkizlarim suanlik 2 cocukla az vok iyi gidiyoruz 3. Geldigindede bir duzen kurarariz insllh. Buyugu anaokuluna başlayacak zaten 😍
Genismutfak MatmazelDeniz cok tesekkur ederim Rabbım size de bütün annelerimize de Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını
busrakuzeyy MatmazelDeniz Yaşam kalitesi açısından zorlandığımız bir devirdeyiz. Birde oğlum henüz iki yaşında. Eğer bir kardeşi olacaksa bile bence en az üç yılı var. Yeni bir bebekten önce kendi bebeğime yetebilmeyi istiyorum hem maddi hem manevi.
Drysmsn MatmazelDeniz annem yanımda şu an gıdınce ancak cevaplayabılırım sanırım 🫠 ama kızımla bebek arasında denge kurmak çok zor kıskançlıklar dikkat çekmeler bunlar şu an beni yoruyor Temızlık yemek annemde 🥳
2Kralannesi MatmazelDeniz ıkı tane oğlum var büyüğüm 3,5 yasında küçüğüm 10 aylık ıllakı zorluğu oluyor ama beraber büyüdüklerine görünce o zorlukların hepsını unutuyor ınsan hersey yolunda düzenle gidiyor çok şükür🌼
MatmazelDeniz 2Kralannesi aynen birbirileriyle oyun oynamalarini görmek kavgalarini gormek bile mutluluk hele birde sarilmalari birbirlerini opmeleri var icim eriyor gördükçe
Tubasahra MatmazelDeniz 11 yaş , 10 yaş ,4 yaş , 2 yaş 3 oğlum 1 kızım var.Benden tavsiye 3 çocukla kalın buralar çok fena . 😂😂 Sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
MatmazelDeniz Tubasahra allh bagislasin🙏🏻 3.gelsin heppsini buyuteyim bende sonra rahat edeyim diye düşünüyorum 😃
Yigitefeannesi MatmazelDeniz bir oğlum var Allahım ömrünü güzel etsin, hayırlı insan, hayırlı evlat olmasını nasip etsin onu gözüne yaş ayağına taş değmeden büyüteyim bana yeter. Ne yazıkki dünyanın ve insanlıpın her geçen gün kötüye gittiği bir devirdeyiz ortalık böyle iken benim 2. Ye cesaretim yok. Rabbim bakabilecek ve isteyen herkese nasip etsin 💐💐