NariNariKiminYari Kızlar sevgililer günü için sapancaya gitmek istiyoruz jakuzisi olan sıcak havuzu olan gidip gördüğünüz memnun kaldığınız yerler varsa yardımcı olur musunuz çok fazla dolandırıcı var bu işlerde çevremde hiç giden yok 🥲
Mucem NariNariKiminYari alakasız öneri olacak belki ama yakın diye öneriyorum. Bi inceleyin 😅 https://www.odamax.com/tr/hotel/iznik-askania-hotel-67217?check_in=07.02.2023&check_out=08.02.2023&adult_1=2&utm_source=trivago&utm_medium=meta&utm_campaign=iznik-askania-hotel-67217&utm_content=TR&utm_term=Hotel&utm_campaign=TR&ttt=5&tttb=5&los=1&losb=1&propgroup=5&defdate=1&trv_reference=4809a26d-1568-30c8-a699-5722d3cdd974&sl=0
kayraninannesiiii NariNariKiminYari pyramid sapanca öneririm.. İnstagram dan bakabilirsiniz biz balayına gitmiştik çok otantik ve çok güzel bir yer tertemizdi ☺️
[silindi] NariNariKiminYari bence en mantıklısı tur şirketleri olur bunun için sosyal medya dolandırıcı kaynıyor
Guzelanne56 NariNariKiminYari ben hemen yardımcı olayım dıger yerlere guvenmıyorum malum para ıstıyorlar görmeden kapora diye ben mola sapancadan baktım ve gıttım ınstagramdan bakabılırsınız biraz kapora verdık ama guvenılır yer çok memnun kaldık dıger yerler dolandırıcı dolu tel nosunu atabılırım bır sürü yerleri var secıp begenıp tutuyorsunuz
NariNariKiminYari Mucem teşekkür ederim ama biraz insanlardan uzaklaşmak için gideceğimiz için yan yana olmaması tercihimiz 😻
[silindi] NariNariKiminYari yok yok tur şirketi dediğim etstur tur gibi royal tur gibi onların sitelerinden satın alıyorsunuz dolandırılma ihtimali sıfır🫠
NariNariKiminYari [silindi] evet evet oralardan bakıyorum zaten google yorumlarına şikayetvara vs bakıyorum teşekkür ederim canım 😻
sarmaliklahana NariNariKiminYari Comfort sapanca. Komsumuz gitti 10 gün önce cok memnun kalmış. Ev içinde yüzme havuzu falanda var. 6 kişilik yere günlük 2500 verdik demişti sanırım yine arayın sorun. İnstagramda da hesabı var. 😇