kirmizibalikgolde Bebeğim 17 aylık olmak üzere🥳 Lütfen ara öğün ve akşam yemeği önerilerinde bulunun Bana😘😘 Herkes bugün ve yarın yedireceklerini yazsa bir sürü tarif çıkar aslında💓
Umutveannesi kirmizibalikgolde akşam yemeğinde tarhana çorbası, şehriye çorbası ve tavuk çorbası tam bir kase içer doyana kadar. Tavuklu pilav çok sever. Köfte, kavurma sever. Patates yemeğini çatalla biraz ezip veririm onu da baya yer. Benimki daha 10 aylık olmak üzere ama fikir olur diye yazmak istedim 😂 hamsi de yer. Balık seviyorsa akşam yemeklerinde tercih edebilirsiniz. Mücver yapıp yoğurtla verebilirsiniz ara öğünde veya akşam yemeğinde. Başka aklıma gelmiyor o dönemleri göremedik henüz 😄
Nimess57 kirmizibalikgolde yemek olarak evde ne pişiriyorsam onu yiyor ara öğün olarak meyve ya da meyveli yoğurt bazen kek elmalı turta sütlaç falan yapıyorum akşam kuru yemiş yer çok seviyor badem kaju fındık ceviz kavrulmuş nohut en sevdikleri 😂 yatmadan öncede çorba içiriyorum
kirmizibalikgolde Umutveannesi kız maşallah senin bebeğin iştahlı. Benim ki sabah 3 tane yediği pankek ile duruyor m onlarda mini pankek öğlen de 1 kaşık çorba içti bak kase değil 1 kaşık m değişik şeyler çıkar diye post açtım.bende
baykuskiz_ kirmizibalikgolde bugun pilav et yiyecekler aksam yarina da kuru fasulye yapmayi dusunuyorum. Kofte patates havuc yapiyorum. Bezelyeli pilav yapiyorum gibi. Ara ogunde pogaca kek kefir meyve
Egiskom Benim bebeğim henüz ek gıdaya geçmedi ama siz ne yiyorsanız onlardan yese olmaz mı. Ne bileyim çorba çeşitleri, makarna, sebze yemekleri falan. Bebeğe göre tuzsuz baharatsız yaparsınız siz sonradan eklersiniz tuzunu vs.
kirmizibalikgolde Egiskom her zaman bizim yediklerimizden yiyemiyor mesela biz o aksam salata kızartma yiyeceksek yada o akşam sadece tost yiyeceksek o buna uygun değil. Ve ara öğün hergun farklı olmalı bazen bulamıyorsun. Yaşayınca anlayacaksın 🤣
cahillesohbetikestim kirmizibalikgolde sabah patatesli yumurta, peynir, zeytin, tahin, pekmez yedi. Ara öğün ya da öğle yemeği olarak bugün pekmezi muzlu pankek ve elma, portakal yedi. Akşama da kıymalı tarhana çorbası yapayım diyorum.
cahillesohbetikestim kirmizibalikgolde dünkü menüsünde sabah Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates Öğlen muzlu moğurt, elma ve Mandalina Akşamda ızgara köfte ve haşlanmış patates vardı. Fikir olur belki 😁
Gungun_61 kirmizibalikgolde bir avuç kadar kuru üzümü haşlarım.bebek irmiğini pişirirm içine üzümleri koyup blendırdan geçerim.isterseniz içine bir ceviz rendeleyebilir yarım da muz koyabilirsiniz.9 aylık bebeğim bunu çok severek yiyor.bunu dışında sulu köfte çorba çeşitleri…