Agustosbocegii Kızlar, emzirirken 20 lik dış çektiren var mı ? Gömülü bir 20 lik var agri yapmaya başladı artık parol içebiliyorum sadece oda Allaha emanet geçirmiyor doğru düzgün. Aranızda var mı çektiren herhangi bir sıkıntı oldu mu ?
PatronBebek Agustosbocegii 2 tane cektirdim bir hafta sonra 3. Yü de cektiricem herhangi bir sıkıntı olmuyor
Guleryuz99 Agustosbocegii Bende 4-5 aydır cektircem hep erteliyorum korkudan , çekim sonrası şiddetli ağrı olursa diye korkuyorm midem rahatsız paroldan başka ağrı kesici icemiyorm
Agustosbocegii PatronBebek ilac falan veriyorlar çünkü ide anestezi uyguluyorlar. süte geçiyor diye biraz tedirginim
Birkizbiroglan PatronBebek merhaba bende 2 tane çektirdim geçen carsamba. Doğru düzgün yemek yemedim sonra Dr bana yemek ye yoksa iyileşmez dedi. Dün yemek yedim o taraf ile yememeye özen gösterdim ama birden girdi içine 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ölüm gibi bir şeydi… Çıkarttım ama bugün yine açım korkudan yiyemiyorum siz nasıl baş ettiniz ? Gargara vs yapıyorum ama sanki orda yiyecek kalmış gibi hissediyorum hatta sabah sızı hafif ağrı ile uyandım şuan da sizlio 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kapanmaya başlarken ağrı oluyor mu?
PatronBebek Birkizbiroglan benim hiç ağrım sızım olmadı çok rahat yemek yedim. İki üstleri çektirmiştim. Geçende tek alt çektirdim bu sefer dikişli ameliyatlı oldu ama oda iki güne geçti. Bana orayla yemek ye demedi sadece p bölgeyi fırçala dedi. Sen yinede açıyorsa çok sert seyler yeme. Çorba ekmek içi falan idare et cnm
Birkizbiroglan PatronBebek yemek yerken acımıyor ama oraya gidecek yemek artıkları diye yiyemiyorum ben maalesef 😔🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bakalım idare etcem hamilelikte çok sorun yaşadım şimdi acısı çıkıyor çok az tartar var onlar temizlenip dolgu yapılması gerekir dendi ama ben ikisinden de korkuyorum keyfim kaçtı herşeyden soğudum artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
PatronBebek Birkizbiroglan korkma ya dolgu kolay oluyor. Geçer zamanla gargara vards yap o iyi geliyor