smsmzyc 7 ay 28 günlüğüz işe başlıyorum ek gıdaya geçtik ama daha çok emiyor 9-7 çalışacağım annem bebeğime bakıcak ama gün içinde emmeden durabilicek mi bu sefer yemek de yemez çok ağlar die korkuyorum tecrübesi olanlar bana bi akıl verebilir mi ? Sağsam sütüm de çok değil napsam bilemedim :(
Minikbereninannesi smsmzyc merhaba çocuğunuzun emdiği saatlerde göğsünüzü sağın mesela 3 saatte bir anneniz de ertesi gün onları öğün öğün versin ben öyle yapıyorum
Minikbereninannesi smsmzyc bir de neden o kadar uzun 1 yaşına kadar süt izniniz var 5,5 saat çalışabiliyorsunuz.
smsmzyc Bsrumt55 Hiç vermedim şuana kadar memeye çok düşkün işe yarar mı ki ek gıdaya geçtik onu bile almıyor
Qwerty Sağmazsanız git gide sütünüz de azalır şarjlı bir sağma makinesiyle belki bir 20 dk en azından sağabilseniz ertesi gün de onu içerdi 🙄
Ceyylin Eğer vün içinde sütünüzü sağmazsanız zaten gögüsleriniz şişecek kolunuzu bile kaldıramayacaksınız çalışmanızıda etkileyebilir
acemiannedrnm smsmzyc ben 1 ay önceden stoklamıstım simdi de vakit buldukça sağıp dolaba atıyorum mamaya da alıstırdım aptamil ve bebelac gold sevmedi sma ile devam ediyoruz. Mama denemeye başlamalısınız