1prens1prensesannesi_ Kızım bugün 24 günlük oldu 1 haftadır 2-3 gunde bir kez kaka yapıyor acaba biriktiriyor mu yoksa doymadigi için mi yapmıyor aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?
Ozlem2904 1prens1prensesannesi_ eğer anne sütü alıyorsa 10gune kadar mama alıyorsa 7gune kadar yapmaması normal annesi
_YanakReisinAnnesii 1prens1prensesannesi_ mama-anne sütü 8-10 güne kadar normal sayılıyor. Büyüdükçe düzeliyor bu durum . Eğer çok zorlandığını anlarsanız mamasının içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun verin 15 günlükten itibaren düzen oturana kadar hep bu şekilde hallettik biz
_Asilin_Annesi_ 1prens1prensesannesi_ 8-10 güne kadar normal ama kakasını nasıl yaptığı önemli yani çok zorlaniyor mu yada kıvamı nasıl vs çok zorlaniyor ve kizariyorsa probiyotik damla kullanabilirsin ben 6.aya kadar kullanmıştım çok gazlı bir bebekti
1prens1prensesannesi_ Aa gercekten mi mama da veriyorum ama günde 1 en fazla 2 kez onun dışında sürekli emziriyorum Ozlem2904
1prens1prensesannesi_ Her zaman ki kivaminda yapiyor kati vs degil sadece beklettigi icin fazla yapiyor cok teşekkür ederim _Asilin_Annesi_