Verahumeyra Uras19 atak dediğiniz şey nedir sürekli görüyorum postlarda ama bilgim yok bilgi verir misiniz?
Pnr0190 Salimmetee bizi de hesaplar mısınız? Beklenen tarih 10 Eylül.Doğum tarihi 6 Eylül.Erkek bebek.
Linosumminigim Salimmetee banada bakın lütfen kafayı yiyecegim :(( beklenen doğum tarihi 25.08.2019 doğum günü 30.08.2019 kız bebek
Tosbigimm Salimmetee bizede bakarmsnz acaba doğduğu gün 9 eylül sezeryan oldgu için normal olsaydı 26 si faln kesin bi cvp veremiyorm ama nasıl olur bilmem teşekkür ederim şimdiden 😊
Pirincinannesii Salimmetee çok oldu biliyorum ama bide bana bakarmısınız beklenen tarih 30 haziran doğum 18 haziran erkek . Bide bu atak haftasındq neler oluyo
Hazelinannesi Salimmetee benimkinede bakarmısınız acil nolur 27 agustos beklenen 21agustosda geldi kızım
Pnr0190 Salimmetee peki kaç gün önce başlamış onu da hesaplayabiliyor musunuz?Çocuk gazdan mı ataktan mı huzursuz anlayamıyorum.Normalde gaz damlamız işe yaramıştı ama 3-4 gündür huysuz 😭😭gündüzleri hiç uyumuyor.
ArEyMu Salimmetee benim de bakar mısınız ve bu anlattığınız şeyin ne olduğunu açıklar mısınız bilmiyorum ne olduğunu da Beklenen tarih 11.10.2019 Doğum günü 23.09.2019 erkek