twogirlmom Ervakrkmzzz ben bur suredir bebeğimin kafasında denk geliyordum araştırınca konak olduğunu anladım. Tatlı badem yagi sürün duştan 20 dk önce. Duş aldırmadan hafif sert ama cildine zarar vermeyecek şekilde ince dişli bir tarakla o konak kısmı taranır zaten kendiliğinden kepek gibi kalkıyor. Her duştan önce bu işlemi yapın hemen geçer insallah
Nesrincente Ervakrkmzzz banyo oncesı zeytı merhaba yagı sürüp bekletiyorım sonra banyoda guzelce yıkıyorum
arassmomss Ervakrkmzzz Bizim uzun bi süre geçmemişti bebek yağıyla ters yöne tarayip öyle yikadim 2-3 kere gidiyordu geri geliyordu en sonunda biraz hava alsın saçları dedik gözüne geliyordu hem de rahat eder falan kestik baya ondan sonra bi daha yağ uygulamasi yaptım geçti saçları uzunsa biraz kesmeyi deneyin hava almadan geçmiyor anladığım kadarıyla
Cerennnnnnnn Mustela konak önleyici köpük şampuanını kullanıyoruz .Duştan sonra da ters yöne doğru tarıyorum saçlarını .ilk yıkamada bile çok farketti.
guno Mustela şampuan kullandım. Ekstra hiçbir şey yapmadım. Konak zaten kendi kendine geçiyor. Uğraşmadım valla. Beşinci ayda filan geçt kendiliğinden
arassmomss Ervakrkmzzz Yani makasla kesmeyi deneyin isterseniz biz de 5 aylıkken kestik sifirlamadik inşallah geçer ama yağ uygulama yapın bir de sık yıkamaya çalışın mümkünse Allah’ın izniyle geçecektir çok geçmiş olsun 😔
ruveydaensar Ervakrkmzzz durulamayı yaparken çok iyi yapmak gerekiyor ona dikkat ettiğiniz halde geçmiyorsa şampuan desgistirin ve zeytinyağı sürüp biraz bekletip tarayın .
Oaey24 Bizimde var sağlık ocagındaki hemsire zutinyagı ve karbonatı karıstırın iyice yedirin yarım saat bi saat beklesin sonra ince dişli tarakla tarayın ve yıkayın dedi bakalım bi deneyecegim bende