niloyaa34 kızlar ben üç kere başvurdum sosyal yardıma hep reddedildi burda okudum ki biri cimerede başvurmuş yardm için bugün cimerden mesaj geldi başvurunuz kayıt altına alınmıştır dönüş yapacağız diye böyle olan var mı ne olur acaba kabul ederler mi ?
Balkupum2505 niloyaa34 arastirilip uygun görülurse kabul ederler cnm. Benim 2 ayda sonuclandi kurumdan 2 kisi geldi falan
Deletedmom_73 niloyaa34 Bende 2 kere reddedildim cimere yazdım 20 günde cevap verdiler uygun gördüler yardım yapacaklar elektrik parasını vermişler
annesininaski_ niloyaa34 inşaallah kabul olunur başvurunuz. Cimere nasıl nerden başvuru yapıyorsunuz ne yazmam gerekiyor
Balkupum2505 niloyaa34 yok cimere yazmadim ama 7 kez basvurdum 😀 7.de anca kabul edildi elektrik ve aile destegi aliyorum dogalgaz cikmadi ama
Deletedmom_73 niloyaa34 Hayır gelmediler o yardım başka olabilir bence, ben sadece para ve elektrik için başvurdum.
niloyaa34 Deletedmom_73 bana da gelmezler inşallah ya 😅😅 burda birinden gördüm oraya yazınca kabul oldu diye gaza geldim peki eşiniz asgeri ücret mi alıyo
Aznurr Deletedmom_73 bulundugum bölgedeki sosyal hizmetlerdeki adam bana,8500 sınır olcak dye bana yardım başvrumu almadı, böyle bişey var mı ya, benım eşimde 8750 alıyor,
niloyaa34 annesininaski_ olmaz bence ama e devletten cimer yazın oraya başvur yapın diyo ona basıp anlatın durumunuzu
Deletedmom_73 Aznurr Eşim aylık 11.000 alıyor kabul edilmiş benim başvurum, ve şu an depremzedeyiz evimiz yıkıldı.
Aznurr Deletedmom_73 geçmş olsun, rabbim bidaha yaşatmasın ,çok üzgünüm gerçekten bütün depremzedelere duacıyım,
Huma_kus34 Deletedmom_73 merhaba cimerden sonuclarımıza bakmamız icin ne yapmamız lazım sonuc onaylandıysa ne yazıması lazım