Huma1601 Merhabalar, 17 günlük bebeğime bu şurubu verdi doktorumuz. Fakat kaşıkla vermeye çalışıyorum yutamıyor çıkarıyor. Nasıl verebilirim, sütünden sonra vermem gerekiyormuş sanırım.
betloz Huma1601 merhaba. Sanırım bebeğinizin reflüsü var değil mi? Şırınga ile verebilirsiniz veya beslenme kateteri ile verebilirsiniz.
-_-hUysUzvetatlikadin Huma1601 şırınga ile deneyebilirsin veya biberonun emzik kısmına koy öyle emmeye çalışırken içmiş olur. Ama benim oğluma hiç yaramamıştı daha çok kusturmuştu inşallah sizinkinde yarar 😊
__mom Huma1601 Canım şırıngayla verebilirsin ama sivri yeri damağına batmamalı dikkatli olabilirsiniz ya da damlalı ilaçların aparatını kullanabilirsiniz yok ise eczaneden bu tarz uçlardan alabilirsiniz ya da internetten
betloz Huma1601 reflüsü olduğunu tespit etmek için ne yaptılar peki veya nasıl bir süreç yaşandı. Soruyorum kusura bakmayın çünkü benim oğlumunda reflüsü var. :/
Defne1290 Bu ilaç işe yarıyor mu bize de doktor gaviscon bulamazsanız bunu kullanın dedi ama sanki çoğu kişi pek işe yaramadı diyor
Huma1601 Defne1290 Bizde gaviscon bulamayınca bunu aldık mecburen, henüz etkisini görmedik deneyimleyince paylaşıcam 🫶🏼
Huma1601 Edlk merhaba maalesef faydasını göremedim günde 3 kez veriyordum ama kusmaları aynı şekilde devam ediyor faydasını görmeyince ilacı vermeyi bıraktım boşuna çocuğuma ilaç içirdim
Zeyneppppduygu Edlk o kadar kusardı ki artık bunalmştm fışkırır tarzda çoklu besin alrrjmx ve reflüden dolayı kusmaları bitirdi bende diyet yaptım ama hala günde 1veua 2 kez veriyorum 7,5 aylık
Kleop Bu ilaç kalp ben. Bebeğimin hem kusmasını aşırı azalttı hem de gaz problemini hafifletti. Çok memnun kalmıştım
Edlk Zeyneppppduygu ne kadar kullanımdan sonra işe yaramaya başladı. 1 haftadır zerre ilerleme yok bizde 😔
Kleop Edlk bir haftada toplamıştı benim bebeğim ama vermeyince azaltayım dediğimde tekrar kusmaya başlıyordu. Yalnız ilk kullandığımdan itibaren daha rahat uyumaya başladı