MyDarlingSon Ay gerçekten acayip sinirim bozuluyor neden bu kadar çok dağılıyor ki? Sizin de dağılıyor mu. Bir de sebze meyveleri yıkayip mı koyarsınız. Nasıldır düzeniniz buzdolabında hanımlar.
Rez MyDarlingSon neredeyse her gün düzenlerim hastayım o konuda:))) Yıkamadan koyuyorum düzenleyiciler var sebzelikle meyveler de yine yıkamadan sepet sonra balkona . Temiz olduktan sonra düzen kolay geliyor bana
Tugba06 MyDarlingSon buzdolabı düzenleyicisi kullanıyorum ozellikle sebzelik bölümüne.. yıkamadan dizerim..yıkayınca daha çabuk bozuluyor bazı sebzeler.. haftada bir temizlemeye çalışıyorum..
Gzdnr17 MyDarlingSon sebzelerimi maruluna kadar yıkayıp kurulayıp saklama kaplarına koyuyorum Koyamadıklarımı sebze çekmecesine yerleştiriyorum 🌸
Rez MyDarlingSon evet gerçekten her gün elim içinde sürekli açılan olduğu için :)) yıkamadan da bırakmak hiç zorlanmıyorum yani hep böyle yaptım
Cigdemss Evet dağılıyor haftada bir siler temizlerim , yıkamadan koyuyorum. Bozuluyor. Olabilir ya buzdolabı bu sonuçta
MyDarlingSon Gzdnr17 teşekkür ederim bende yıkayıp koymayı düşünüyorum zaman alıyor diğrr türlü hep uğrasmak nasıl kurutuyosnuz silerek mi
Gzdnr17 MyDarlingSon marul tek tek kuruluyorum yoksa bozuluyor direk Maydonoz roka tere gibi dallı yeşillikleri sabahtan akşama süzülmeye bırakıyorum saklama kabı altına pamuklu bez seriyorum öyle koyuyorum böylelikle bozulmuyor 🥰 ikiz bebeklerim var pratiklik şart dolayısıyla vakit alsa da bunu yapıyorum her hafta 🌸