Melegimyus Kozlar babam çok fazla istiyor kızım için ama şu an bir yaşına bir ay var daha diyorum anlamaz mı acaba sonra alsak daha mı iyi olur bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında kullananlar var ise yorum yapabilir mi?
Gzdee__ Melegimyus e bebek Şubat indiriminden almıştm ben yeni yeni oturuyordu oğlum fiyatı uygun diye hemen almıştım severek biniyordu 8 9 aylıkken kendisi giderdi arabaya bindirelim diye yeriniz müsaitse alın bence şu an bizim yerimiz müsait olmadığı için duruyor odada öyle beni kaldırsa bende binerim valla 😂😅
Ysgl26 Melegimyus ben alma taraftarı değilim çok gereksiz pahalı bişy .. dedelerine de söyledim almayın heves edip te diye.. bu denli pahalı şeylerin çocuklara sunulmasına karşıyım
Hazen Melegimyus mayısta kızım 1 yaşına giricek benim annemde almak istiyor bende al dedim zararı olmaz yani 😂
Melegimyus Gzdee__ benim kuzumda 11 aylık ama çok kararsız kaldım babam bana bıraktı ama çok zorlanıyorum yarında akülülerde indirim var bizde ordan almayıdüşünüyoruz
Gzdee__ Melegimyus şu an heves etmese bile ilerdeki yaşlarda heves edebilir herşey her gün kat kat zamlanıyor bence zararı olucak birşey değil
Saafie Ysgl26 Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum, bizler de çocukken akülü arabalarla büyümedik 😂 tabi bu benim fikrim