Kızlar dün başımdan geçen olayı anlatayım. Pazartesi günü Beko marka çamaşır makinem sıkma programının son 5 dakikasında çok ciddi bir sürtünme sesi çıkarmaya başladı. Servisi aradım. Evde olamayacağım için Çarşamba gününe randevu aldım. Dün geldiler. Garantisinin bittiğini kazan değişimi yapılacağını ve bunun 4100 lira ücreti olduğunu söylediler. Ben de hangi tarihte garantisi bitmiş, biz evlendikten sonra aldık daha bitmesi mümkün değil, en az 1 hafta var dedim. Adam yok biz gelirken baktık bitmiş görünüyor dedi. Ben de tamam ama yapacak başka bir şey yok mu dedim. Yok dedi, makine yeni kazan değişimi yapalım çok fark eder dedi. Ben o an inanmadım neyse düşünelim dedim. Giderken hala ikna etmeye çalıştı, servis ücreti 150 lir aldı. Bir daha gelirsek yine servis ücreti alırız iyi düşünün dedi. Eşim de o parayı verince 150 lira gözüme görünmez dedi. Adamlar gitti.
Bizim makine alırken yardımcı olan bir tanıdığımız vardı aradım böyle böyle oldu dedim. Garantisine nasıl bakarım dedim. Faturasına bak dedi. Baktık garantisi kurulumdan itibaren geçerliymiş ve ona da 10 gün varmış. Ve servis ücreti de kazan değişimi ücreti de alamazmış. Şimdi onlara araştırma, soruşturma başlatıldı. Öğleden sonra sonuçlanacak. Belki o an evet tamam deseydik garanti içerisinde kazan değişimi yaptırıp parayı cebine atacaktı. Siz sizin olun kimseye güvenmeyin.